codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,354
Kimse demedi galiba eminim takip ettim konuyuBurda kim dedi amd kartlarin sorunsuz olduğunu?
Kimse demedi galiba eminim takip ettim konuyuBurda kim dedi amd kartlarin sorunsuz olduğunu?
Birader forum amd ile işbirliğimi yapmış adamlar anlamıyor anlatıyorum anlamıyorsunuz26 yaşındaki ben buna katıla katıla güldüm xd
sorunsuz dediler demedim alıcı nvidia almak istiyor veya amd adama amd sorunsuz diyorlar bu konuya özel değil bu konudada amd savunduklarını görünce bunu söyledimKimse demedi galiba eminim takip ettim konuyu
Sen yatmıcanmı birader sabaha kadar senlemi tartışıcam çocuğa bak yav vatanı savun desem savunmayacak çocuksun amd olunca ortalığı yıkıyıorsunKimse demedi galiba eminim takip ettim konuyu
Size bir tavsiyem var biraz onu hissettim sizde.Benim bahsettiğim konu tamamen sorunsuz demeleri kullanıcıya belirtmiyorlar sorunlarını olabilecek risklerini kullanıcı kabul ederse önerin bunlar direk sorunsuz diyerek amd öneriyorlar 7000 serisi daha yeni yeni çıktı 6000dede wattman çözülmüştü 6000dede şikayetler 5000 kadar vardı 7000ded devam etmeyeceğinin garantisimi var
Yatmicam kanka sabahlicam bugün warzone oynicamBirader forum amd ile işbirliğimi yapmış adamlar anlamıyor anlatıyorum anlamıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sorunsuz dediler demedim alıcı nvidia almak istiyor veya amd adama amd sorunsuz diyorlar bu konuya özel değil bu konudada amd savunduklarını görünce bunu söyledim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen yatmıcanmı birader sabaha kadar senlemi tartışıcam çocuğa bak yav vatanı savun desem savunmayacak çocuksun
Size bir tavsiyem var biraz onu hissettim sizde.
Bir tarafa daha fazla odaklanmışsınız.
Bunun sonu bir tık fanboyluğa gidiyor.
Yanlış değil dedikleriniz haklısınız ama bu işler sonuna kullanıcıda biter.
Herkesin isteği , bütçesi , şansı , ihtiyaçları farklı.
İstediğiniz kadar bu iyi şu iyi deyin veya demeyin.
Sonu kullanıcı arz ve taleplerinde bitiyor iyi geceler dilerim
Amd şans işi olduğunu kabul ediyorum zaten sadece Nvidia isteyene Nvidia önerisi yapıyorumalıcıya konu hakkında bilgilendirme yaptığınızı sanmıyorum direk alınır diyip öneri yapıyorsunuz buna kızıyorum dostum amd şans işidir
Güle güle hoşçakal iyi gecelerHocam inkar etmiyorum hafiften nvidia fanboyum ama nvidia fanboy olmam anlattığım gerçekleri değiştirmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum adama anlatıyorum adam gülüyorum diyor iyi geceler bende bu arkadaşlara laf anlatamayacağım
Sorun doğru yanlış değil.Hocam inkar etmiyorum hafiften nvidia fanboyum ama nvidia fanboy olmam anlattığım gerçekleri değiştirmiyor bunu anlatmaya çalışıyorum adama anlatıyorum adam gülüyorum diyor iyi geceler bende bu arkadaşlara laf anlatamayacağım
KatılıyorumÜlkenin yüzde 52lik malum kesmin 40ı burada
Mantık, zeka, objektiflik hiçbirşey yok la insanlarda daha doğru düzgün tüketici olamamış insanlara oy kullandırıyormuşuz.
İnsanlar daha elindeki parayı mantıklı olarak harcamayı bilmiyor yazık gerçekten. AMD çöp diye zırlayan veledler( yada aklı veledler) 'in teknoloji özürlüsü olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Alınan hataların, karşılaşılan sorunların yüzde80'i kullanıcı hatası ve bilinçsizliği cahilliği özürlülüğü kaynaklıdır. Düzelmeyen yada fabrika çıktısı sıkıtnılı olanı zaten iade eder kurtulursun zırlamanın manası yok. Madem çok paran var git en iyisini al. Burada marka fanboy'luğu yapanlar muzu iki haftada kırmızı eti ayda bir yiyor plastik sandalyelerde pc başında oturuyor, aylık alışverişini bimden yapıyor.
![]()
Hoop orda dur bime laf ettirmem. Bende bim fanboyumÜlkenin yüzde 52lik malum kesmin 40ı burada
Mantık, zeka, objektiflik hiçbirşey yok la insanlarda daha doğru düzgün tüketici olamamış insanlara oy kullandırıyormuşuz.
İnsanlar daha elindeki parayı mantıklı olarak harcamayı bilmiyor yazık gerçekten. AMD çöp diye zırlayan veledler( yada aklı veledler) 'in teknoloji özürlüsü olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Alınan hataların, karşılaşılan sorunların yüzde80'i kullanıcı hatası ve bilinçsizliği cahilliği özürlülüğü kaynaklıdır. Düzelmeyen yada fabrika çıktısı sıkıtnılı olanı zaten iade eder kurtulursun zırlamanın manası yok. Madem çok paran var git en iyisini al. Burada marka fanboy'luğu yapanlar muzu iki haftada kırmızı eti ayda bir yiyor plastik sandalyelerde pc başında oturuyor, aylık alışverişini bimden yapıyor.
![]()
Lan yeni fark ettim bimi yedirmeyiz olum hayırdırHoop orda dur bime laf ettirmem. Bende bim fanboyum