Neler Yeni

Yardım AMD ekran kartı mı Nvidia ekran kartı mı alınır?

AMD mi NVidia mı?

• NVİDİA

Oylar: 40 71.4%
  • AMD

Oylar: 16 28.6%

• Oy kullanan toplam üye
    56

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Çok saçma bir anket. Paran varsa NVIDIA alırsın takmazsın 3-5'e ama bütçe sıkıntın varsa F/P istiyorsan AMD alırsın. Yani böyle bir oylama açman saçma, gereksiz olmuş.

Fizikl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Efkan Ege Ergün
Merhaba arkadaşlar malum iki önemli ekran kartı üreticileri var. Bunlardan hangisi alınır diye anket oluşturuyorum.
AMD ve NVidia kullanıcıları tarafsız bir şekilde. Eksileri ve artılarını hesaba katarak yorum yaparlarsa çok sevinirim.
En azından bu kartlardan alacak olan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.

BÜTÇE BELİRTMEDİM GENEL BİR ANKET OLACAKTIR.

PCL İŞİNE GİRMEYİN GENEL ANKET BU.
Herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏😊
Amd kullanıyorum f/p olarak çok iyi olması ve saf gücünü çok seviyorum ancak maalesef çoğu yerde gördüğüme göre amd kullanıpta yazılım sorunu yaşayan çok arkadaş var bu yüzden amd nin yazılım olarak kendisini biraz daha geliştirip stabilize ederse nvidiayı gececeğini düşünüyorum ancak günümüzde nvidianın yazılım ve teknolojilerinin daha iyi olması onu amd nin bir tık önüne taşıyor fakat nvidianında kötü yanı yok degil örneğin rtx 3060 ın dengi olan rx6600 6500 liradan başlarken rtx 3060 8000 liradan başlıyor bu yüzden benim fikrim eğer sınırsız veya çok yüksek bir bütçeniz varsa nvidia alın geçin ancak bütceniz çokta yüksek değilse amd nin f/p sinden yararlanmak daha mantıklı olur

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Amd kullanıyorum f/p olarak çok iyi olması ve saf gücünü çok seviyorum ancak maalesef çoğu yerde gördüğüme göre amd kullanıpta yazılım sorunu yaşayan çok arkadaş var bu yüzden amd nin yazılım olarak kendisini biraz daha geliştirip stabilize ederse nvidiayı gececeğini düşünüyorum ancak günümüzde nvidianın yazılım ve teknolojilerinin daha iyi olması onu amd nin bir tık önüne taşıyor fakat nvidianında kötü yanı yok degil örneğin rtx 3060 ın dengi olan rx6600 6500 liradan başlarken rtx 3060 8000 liradan başlıyor bu yüzden benim fikrim eğer sınırsız veya çok yüksek bir bütçeniz varsa nvidia alın geçin ancak bütceniz çokta yüksek değilse amd nin f/p sinden yararlanmak daha mantıklı olur
Teşekkür ederim 🙏

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Merhaba arkadaşlar malum iki önemli ekran kartı üreticileri var. Bunlardan hangisi alınır diye anket oluşturuyorum.
AMD ve NVidia kullanıcıları tarafsız bir şekilde. Eksileri ve artılarını hesaba katarak yorum yaparlarsa çok sevinirim.
En azından bu kartlardan alacak olan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.

BÜTÇE BELİRTMEDİM GENEL BİR ANKET OLACAKTIR.

PCL İŞİNE GİRMEYİN GENEL ANKET BU.
Herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏😊
çok etken var modelden modele bile ama bunları katmadan sadece wattman riski nvidia seçmek için kafi :D

Hasan344

80+ Gold
Fakire para vermişler gidip Nvidia almış. Zengine para vermişler o da Nvidia almış. Bu yüzden Nvidia😃

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Nvidia bu sektörün İphone gibidir. oyum Nvidia

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Var mı başka 😊🙏

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Forumlarda görene kadar ön yargım yoktu. Ama gördükten sonra Amd kartlara karşı ön yargım oluştu. Akşamları 3-4 saat pc açıpta hata ihtimaliyle uğraşmamak için Nvidia tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mert Öztürk
RX560'tan RTX3060'a geçtim 1 aydır nvidia kullanıyorum ne yazılım çökmesi ne güncelleme hatası ne sürücü problemi hiçbir şey ile karşılaşmadım. Rx560 ömürümü kısaltan ekran kartıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,175
Üyeler
162,639
Son üye
yalincakan
Top Bottom