Amd kullanıyorum f/p olarak çok iyi olması ve saf gücünü çok seviyorum ancak maalesef çoğu yerde gördüğüme göre amd kullanıpta yazılım sorunu yaşayan çok arkadaş var bu yüzden amd nin yazılım olarak kendisini biraz daha geliştirip stabilize ederse nvidiayı gececeğini düşünüyorum ancak günümüzde nvidianın yazılım ve teknolojilerinin daha iyi olması onu amd nin bir tık önüne taşıyor fakat nvidianında kötü yanı yok degil örneğin rtx 3060 ın dengi olan rx6600 6500 liradan başlarken rtx 3060 8000 liradan başlıyor bu yüzden benim fikrim eğer sınırsız veya çok yüksek bir bütçeniz varsa nvidia alın geçin ancak bütceniz çokta yüksek değilse amd nin f/p sinden yararlanmak daha mantıklı olurMerhaba arkadaşlar malum iki önemli ekran kartı üreticileri var. Bunlardan hangisi alınır diye anket oluşturuyorum.
AMD ve NVidia kullanıcıları tarafsız bir şekilde. Eksileri ve artılarını hesaba katarak yorum yaparlarsa çok sevinirim.
En azından bu kartlardan alacak olan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.
BÜTÇE BELİRTMEDİM GENEL BİR ANKET OLACAKTIR.
PCL İŞİNE GİRMEYİN GENEL ANKET BU.
Herkese şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederimAmd kullanıyorum f/p olarak çok iyi olması ve saf gücünü çok seviyorum ancak maalesef çoğu yerde gördüğüme göre amd kullanıpta yazılım sorunu yaşayan çok arkadaş var bu yüzden amd nin yazılım olarak kendisini biraz daha geliştirip stabilize ederse nvidiayı gececeğini düşünüyorum ancak günümüzde nvidianın yazılım ve teknolojilerinin daha iyi olması onu amd nin bir tık önüne taşıyor fakat nvidianında kötü yanı yok degil örneğin rtx 3060 ın dengi olan rx6600 6500 liradan başlarken rtx 3060 8000 liradan başlıyor bu yüzden benim fikrim eğer sınırsız veya çok yüksek bir bütçeniz varsa nvidia alın geçin ancak bütceniz çokta yüksek değilse amd nin f/p sinden yararlanmak daha mantıklı olur
çok etken var modelden modele bile ama bunları katmadan sadece wattman riski nvidia seçmek için kafiMerhaba arkadaşlar malum iki önemli ekran kartı üreticileri var. Bunlardan hangisi alınır diye anket oluşturuyorum.
AMD ve NVidia kullanıcıları tarafsız bir şekilde. Eksileri ve artılarını hesaba katarak yorum yaparlarsa çok sevinirim.
En azından bu kartlardan alacak olan arkadaşlara yol göstermiş olursunuz.
BÜTÇE BELİRTMEDİM GENEL BİR ANKET OLACAKTIR.
PCL İŞİNE GİRMEYİN GENEL ANKET BU.
Herkese şimdiden teşekkür ederim