AMD en sorunsuz driverı hangisi?

ceassar

80+
Reaksiyon skoru
59
Şu anda amd driverim güncel ancak bazi insanlar eski surumlerde kullaniyormus bilerek en güncel driver hangisi?

Şu anda amd driverim güncel ancak bazi insanlar eski surumlerde kullaniyormus bilerek en güncel driver hangisi?
9000 ve 7000 serisi için bir problem yok (WHQL kullanabilirsin)
6000 ise şans işi yaşayan ile yaşamayan insan sayısı çok yakın
5000,500 gibi seriler için 25.3.1 mükemmeldir (6000 için de geçerli)ü
bunun sebebi de AMD adlı arkadaş üvey evlat gibi davranıyor eski nesil kartlarına.

ben 25.8.1 e geçtim geri dönmeye gerek varmı 25.3.1 e rx 6800 var

25.6.1 kulanıyorum daha bi sorun yaşamadım

9000 ve 7000 serisi için bir problem yok (WHQL kullanabilirsin)
6000 ise şans işi yaşayan ile yaşamayan insan sayısı çok yakın
5000,500 gibi seriler için 25.3.1 mükemmeldir (6000 için de geçerli)ü
bunun sebebi de AMD adlı arkadaş üvey evlat gibi davranıyor eski nesil kartlarına.
Hocam bf 2042 5saniye araliklarda donuyor sürekli pcyi kitliyor oyun diger oyunlarda sorun yok sürekli donuyor bazen şansa donmuyor oynuyorum acaba sürucen kaynakli mi demiştim

Hocam bf 2042 5saniye araliklarda donuyor sürekli pcyi kitliyor oyun diger oyunlarda sorun yok sürekli donuyor bazen şansa donmuyor oynuyorum acaba sürucen kaynakli mi demiştim
bf2042 için sorun olduğu yazıyordu problem listesinde çözülür elbet.
Post automatically merged:

ne gibi problemler yaşanıyor ben henüz bir sorunla karşılaşmadım 3 4 gün oluyo yapalı
hocam micro stutter yaşayan var , oyunların çökmesini yaşayan var forumda bir kaç arkadaş vardı bunları yaşayan 25.3.1 geçtiler.

Optimize ettikten sonra her sürüm sorunsuz.

25.8.1'e geçtim. Vampire Survivors oyununda PC donuyor, yeniden başlıyordu. Ulan ne lanet sürümmüş dedim. Sonra işlemci optimizasyonu için BIOS'tan ayarlamalar yapmıştım. PBO ayarını biraz düşürdüm gram sorun yaşamadım. Sorun meğersem işlemcideymiş, driverda değil. İşlemci dahil her parça optimize olsun hiç sorun yaşamazsın zaten.

Geri