Neler Yeni

AMD FSR 4 Tanıtıldı!

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@Ckribrahim Düşünceni merak ediyorum.
FSR oyundan oyuna göre değişiyor işte ilk oyunu Call of Duty yapmışlar onda baya düzgün çalışıyor çünkü. Nvdia kartı olanlar bile FSR açıyor. Hatta Xess bile Dlss ten daha iyi çalışıyor Call of Dutyde. Görüntü bakımından fps bakımından. Donanım odaklı olacaksa eski kartlarda çalışmaz. FSR ama hala bir DLSS değil sadece Call of Duty olarak düşünmemek lazım görüntüyü düzeltmeleri lazım. FPS olarak iyi ama hem latency hem görüntü kötü DLSS e göre.

Son düzenleme:

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Eray Altınordu
Fiyat olarak etkileyeceğini düşünüyorum yeni amd kartlarının. Yine nvidiaya yakın olursa her türlü nvidia alınır.

Shourd

80+ Gold
benim gariban rx 6500m e gelirmi yaw .d şakası bi yana sanırım amd bu sefer fazla ciddi olucak anladığım kadarıyla amd bile yüksek donanım seviyesi isticek dereceye geliyorsa artık yazılımsal bi fps artırma görmicez hissedicez o fpsi ve dlss 3e bile kafa tutuyorsa fsr 3 belki fsr 4 ilk dea dlssden iyi olur umarımda olur a bi rekabet olsun ve benim bi teorim var bence amd yine eski kartlarını yolda bırakmicak ve belki fsr 4 lite gibi bişi çıkarır yada fsr 3.5 vb

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
EmreE
6000 serisi kartlara da gelse keşke ya birazcık eski bi seri ama olsun

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
8800 xt nin adını 9070 xt yaptılar sanırsam ve bu kartın 4080 gücünde olacağını söylüyorlardı (ışın izleme teknolojisi de aynı güçte olacaktı)
bir de bu kartı uygun fiyatlı yapsalar (msrp 600 dolar olsa) fsr 4 ile birlikte tadından yenmez valla çok ümitliyim amd den.
kafamda 5070ti sistem toplamak var ama fiyatlandırmaya bağlı her şey :
5070 ti çıkış fiyatı 900 dolar gibi bir şeydi (yanlışım varsa düzeltin) eğer bu fiyatlarda çıkarsa ikisi de, amd mükemmel olacak (5070ti ın 4080 gücünde olacağını baz alarak)

Bu yıldan beklentim oldukça yüksek hem yeni kartlar hem de yeni işlemciler özellikle AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 işlemcinin devamında gelecek güçlü işlemcilerden, artık el konsollarında ve laptoplarda akıcı ve yüksek grafikli bir şekilde masaya bağlı kalmadan AAA oyunlar oynayabileceğiz.
verimli bir yıl olması dileğiyle 🙏

Deepnise

80+
Amd ekran kartları business kısmında cudaya henüz denk olamadığı için nvdia 8gb vram koysa bile bazı 5x modellerine gene su gibi satılır. Rekabet olsa herkes için iyi olacak ama olmadığı için durum böyle. Oyun kısmına çalışıyor sade.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berk Güleray
9000 serisi cıktan sonra önceki lerin ucuzlama şansı varmı acaba 7700gibi kartların

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu firmalarda bu isimlendirmeleri kim yapıyor gerçekten 9070 nereden çıktı. İntel kaç yıllık Core İ serisini değiştirdi şimdide AMD bi akıllı Nvidia o da tekel oldu başımıza.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,447
Üyeler
164,672
Son üye
alperenkrkmaz
Top Bottom