Amd gerçekten daha mı sorunlu?

AMD evet ufak tefek sorunlar yaşadım ben amd kullanıyorum. Bazı oyunlarda çökme olduktan sonra driver siliniyor. Durduk yere silinmiyor. 5 defadan fazla yaşadım. Yeniden driver yüklüyorum. Benim açımdan büyük bir problem degil.
NVİDİA kullananlarda diyorlar 5000 seriside sorunluymuş. 4000 serisinden daha çok memnun kalmışlar.
Hocam chromium tabanlı tarayıcı kullanıyorsanız adres çubuğundan 'chrome://flags/' e girip, 'ANGLE graphics backend' modunu 'D3D9' olarak ayarlayın. Bende de zamanında dediğiniz benzer sorunlar oluyordu bu şekilde çözmüştüm.

Arkadaşlar forumda düzenli olarak amd ekran kartlı sistemlerde çökme, takılma vs. sorunları için konu açılıyor, nvidia için bu sorunları nerdeyse hiç görmüyorum veya konusu açılmıyor. Gerçekten Amd daha mı sorunlu son çıkan kartlar da dahil yoksa ben algıda seçicilik mi yapıyorum? Yanlış anlaşılmasın şuanki kartım da dahil 3 kartımda amd idi ve çok memnunum ben, çökme falam filan hiç yaşamadım bu güne kadar.
Valla hacı rx 6700 kullandım 13 14 ay sorunsuz sonrasında 3060 4060 kullandım performans farkı yoktu alıcıda çıkınca sattım son 8 10 aydırda rx 6800 gaming z trio kullanıyorum yine aorun yok canavar gibi

tartışma can sıktı artık sürekli o mu bu mu?

Hiç yok değil tabi ki ama eski zamanlara göre sorunlar yok denecek kadar az. Asla "alınmayacak" değil. Bana kalırsa fiyat avantajından da dolayı alınır seviyede. İş harici tabi ki. Oyun için fiyatına göre performansı gayet iyi.

Arkadaşlar forumda düzenli olarak amd ekran kartlı sistemlerde çökme, takılma vs. sorunları için konu açılıyor, nvidia için bu sorunları nerdeyse hiç görmüyorum veya konusu açılmıyor. Gerçekten Amd daha mı sorunlu son çıkan kartlar da dahil yoksa ben algıda seçicilik mi yapıyorum? Yanlış anlaşılmasın şuanki kartım da dahil 3 kartımda amd idi ve çok memnunum ben, çökme falam filan hiç yaşamadım bu güne kadar.
sorunlar sisteme kullanıcıya göre çok değişir eski sistemlerde sorun yaşanma olasılığı daha yüksek ama daha yeni sistemlerde o kadar sorun yok amd yi ve driverını gayet güzel buluyorum karmaşık değil her şey güzel ve basit oyunlarda ekran kaydı olsun ekran görüntüsü olsun geriye dönük ayarladığınız süreye bağlı kayıt olsun süper bir şey renk ayarları yaptığınızda da efsane renkler sunuyor nvidia gibi her şeyi kurcalayıp onu aç onu kapat bunu performansa al bunu kaliteye al yapmaya gerek yok amd fsr 4 veya redstone gibi özelliklerini 7000 serisi gibi serilere de getirebilse tadından yenmez yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,557
Üyeler
186,209
Son üye
Pekinsami
Geri