- Konu Sahibi Konu Sahibi
indirimde b550 tomahawk yakaladım anakart var elimde önerin için teşekkürlerElinde anakart yoksa İ5 11400 al direkt gayet iyi fiyatı ve gayet güçlü. Elimde anakart var dersen en fazla R5 3600 var o fiyata
indirimde b550 tomahawk yakaladım anakart var elimde önerin için teşekkürlerElinde anakart yoksa İ5 11400 al direkt gayet iyi fiyatı ve gayet güçlü. Elimde anakart var dersen en fazla R5 3600 var o fiyata
O anakarta mümkünse 1000TL bütçe arttırıp R5 5600x al.indirimde b550 tomahawk yakaladım anakart var elimde önerin için teşekkürler
teşekkür ederim şu anda zaten acelesi yok biraz daha bütçe arttırabilirim daha ekran kartını almadan toplamak istemiyorum pc yi şu anda güncel kullandığım pc var belki inidirim falan olur bir iki ay bekleyip alıcam önerin için sağolO anakarta mümkünse 1000TL bütçe arttırıp R5 5600x al.
Ama alamazsan da R5 3600 idare eder bence. 3500X denen işlemciye hiç bulaşmayın zayıf bir işlemci.
3600 daha iyi fazladan sanal çekirdekleri varpeki 3500x mi almalıyım 3600 mü ?
çok teşekkür ederim ancak elimde nakit yok şu anda kart ile alıcam yoksa çok iyi olurdu aslında ama yapcak bir şey yok nakit bulursam yazıcam ama aklımdaKendi kullandigim itopyadan aldığın ryzen 5 3600 var satıyorum şu anda DA 5 miydi neydi haziran 2021de çıkmıştı. 5600xe geçtim düşünürsen yazabilirsin, İstanbulda oturuyorum.
Ek olarak, alacağın ekran kartına göre 3600 veya 5600x tercih edebilirsin veya ucuzdan hangisi denk gelirse.
Sahibindene de göz gezdirebilirsin insanlar al sat yapanlar oluyor. Sıfır ryzen 5 3600 veya 5600x alıp daha ucuza ve güvenilir birinden kullanırsın.
türkçen çok iyi başlıkta biraz hata vararkadaşlar 2900 TL bütçem var amd işlemci alıcam ne alasam bilemedim kararsız kaldım gtx 1060 , gtx 1070 , rx 5500 xt gibi bir ekran kartı almayı düşünüyorum sizce hangi amd işlemciyi almalıyım
kanka türkçe öğretmeni değilim onunlamı uğraşıcam sence ?türkçen çok iyi başlıkta biraz hata var
Niye bu kadar gerginsin anlamadım, 2900 TL'ye AMD işlemci önerisi yazmak için Türkçe öğretmeni olmana gerek yok ayrıca.kanka türkçe öğretmeni değilim onunlamı uğraşıcam sence ?