Amd işlemci önerisi 7.500tl

cyhperr

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
7500
şuanda elimde 3600x var 2.150 tl ye ilana koydum alıcı çok max 7.500 tl ye güzel fp işlemci lazıım aklımda ryzen7 5700x var.

reis o kadar bütcem yok maalesef işsizim
anakartın ve ramin ne? 2. elden 1.5k ya 16 gb ddr5 ram, 2.5k ya a620m, 4.5k ya 7500f alırsın. toplam 8.5k tutuyor. 500 e falan da kule tipi soğutucu alsan 9k. am4 anakart + ram 2k dan fazla tutar her türlü. 7.5k sende var en az 2k da elindeki parçalardan gelecek. am5 e geçersin rahat. biraz zaman ayırman lazım tabii. onu sat onu al vs derken uğraştıracak biraz.

İnsanlar pc yi yatırım olarak görüyor ya patlıyorum :D Bunun bi üst modelleri arabayı yatırım olarak gören

İnsanlar pc yi yatırım olarak görüyor ya patlıyorum :D Bunun bi üst modelleri arabayı yatırım olarak gören
rolls royce alıp 20 sene binmek mi istersin yoksa 20 tofaş alıp her sene birini mi sürmek istersin? yaşadığımız ülkede ucuz bir şey mi var da insanlar ilerisini düşünmeden alışveriş yapsın? tabii ki de gelecekte de kullanılabilir, güncellenebilir, uzun ömürlü olanı seçmek lazım.

Araç bir yatırım olabilir hocam 2022 de 700e aldığımız araba şuan 1.8m

Şimdi aynı segment araba alsan yine 1.5-2m zaten gerçek kar marjını KG biçimi altın dengine göre hesaplasan daha dogru
tabii ki ama para bankadan durmaktansa araç ile yatırım yapmakta mantıklı onu söylüyorum. Şuan en mantıklısı faize bağlamak miktar çok ise🤣 aylık 500k civarı getiriyor bize

Geri