- Reaksiyon skoru
- 7,551
Aga sonuçta ne zaman sistem tavsiyesi görsem seni etiketlemeye çalışıyorum, 8.5k ya rtx 2070 süper li sistem topladığını unutmam meselaLike işime yaramıyor ki
Reaksiyon ödülü alamıyorum.
Aga sonuçta ne zaman sistem tavsiyesi görsem seni etiketlemeye çalışıyorum, 8.5k ya rtx 2070 süper li sistem topladığını unutmam meselaLike işime yaramıyor ki
Reaksiyon ödülü alamıyorum.
Sizinki neden bu kadar az? @Natsu Dragneel gel 1 el atar mısın?
Aga sonuçta ne zaman sistem tavsiyesi görsem seni etiketlemeye çalışıyorum, 8.5k ya rtx 2070 süper li sistem topladığını unutmam mesela
Benim mesajlarımdan daha hızlı, şaşırıyorum bazen.Lan bu adam nasıl bu kadar hızlı reaksiyon atıyor?
Meslek sırrıLan bu adam nasıl bu kadar hızlı reaksiyon atıyor?
Post automatically merged:
8100 TL'ye 2070S'li sistem toplamıştım![]()
Demek ki bazı şeyler unutulabiliyormuşLan bu adam nasıl bu kadar hızlı reaksiyon atıyor?
Profilindeki bütün mesajları hallettim.Lan bu adam nasıl bu kadar hızlı reaksiyon atıyor?
Benim mesajlarımdan daha hızlı, şaşırıyorum bazen.
Meslek sırrı
Demek ki bazı şeyler unutulabiliyormuş![]()
Bildirimleri kapamakta fayda var
Bildirimleri kapamakta fayda var![]()
Fazla belirtmesek mi? Reportlanırsa ya da birinin dikkatını çekerse ceza alabilir. Çaktırmayın beyler.
Ne alaka bro, hiçbir şey olmazFazla belirtmesek mi? Reportlanırsa ya da birinin dikkatını çekerse ceza alabilir. Çaktırmayın beyler.
Oğlum Technopattan çıkmayım, bir zamanlar uyarı rekoru benimdi. Emot cezası alan onlarca kişi var, hala tırsıyorum.
Burada öyle bir şey olmaz technopat da cümlenin sonuna nokta koymayı 16 kere unuttum diye 1 ay ban yedimOğlum Technopattan çıkmayım, bir zamanlar uyarı rekoru benimdi. Emot cezası alan onlarca kişi var, hala tırsıyorum.