Intel daha pahalıya gelecektir çünkü içinden soğutucu çıkmıyor. Amd 3600 de soğutucu çıkıyorİntel daha garanti geliyor yanılıyor muyum?
Intel kendi diyor 9.nesiller kötü diye adam hala ne diyor tamam kardeşim sen ver aradaki farkı al
Amd bitti![]()
İleride işlemci olarak 9600KF alırsın bir daha ozamanEvet alırım neden almayayım ?
1600 AF gerçekten güzel bir işlemci bu aradaKendim 1600 af kullanıcısı olarak,Evet alırım neden almayayım ?
Bundan bu sonucu mu çıkardın zamanında 600 TL'ye alıp kullandığım işlemciyle 1600 tllik işlemciyle mi kışkışlıyorsun beni,peki.AMD: Bittik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İleride işlemci olarak 9600KF alırsın bir daha ozaman![]()
AhahhahahaahAMD: Bittik
İleride işlemci olarak 9600KF alırsın bir daha ozaman![]()
Dostum 9. nesil lga 1551 v2 nin son nesli ayrıca hangi teste göre iyi diyorsun? Soğutucu masrafı var testte OC yapılmış olmasın?Bundan bu sonucu mu çıkardın zamanında 600 TL'ye alıp kullandığım işlemciyle 1600 tllik işlemciyle mi kışkışlıyorsun beni,peki.
RX 570 kullanıyorum eski driverda vardı ekran gidiyordu şuan güncelledim bi sıkıntı yok İnşallah olmaz.katılıyorum yazılım konusunda galiba hala radeonlarda sıkıntılar varmış gibi duydum. Ama fiyat önemli olduğundan Radeonlara bakabilir
inşallah benle beraber bir arkadaşım eşzamanlı pc aldık onda rx5600xt var bende rtx 2060 var inşallah sıkıntı olmazRX 570 kullanıyorum eski driverda vardı ekran gidiyordu şuan güncelledim bi sıkıntı yok İnşallah olmaz.
İntel son yıllarda gerçekten skandallara imza attı. 10. nesilde başarılı olacağını düşünüyorumintelin sonuna + eklemeye bıkmadığı 14nm işlemcilerini alırsanız sonunuz @mein in pp si gibi olabilir(aynı fiyata neredeyse aynı performans ek soğutucu masrafı ve oda ısıtıcı almak mantıksız r5 3600 stok danla biraz fazla ısınıyor olabilir ama 2 3 ay masraf yaptırtmaz aslında stok la da kullanılır ama daha serin çalışması için ek soğutucu masrafını erteletebilir ve z serisi anakartların fiyatlarının ateş pahası olduğundan dolayı i5 9600kf her türlü daha pahalı olacaktır (7nm varken aynı fiyata 14nm++++ almayın aldırtmayın 300 400₺ daha ucuz olsa ben bile gidip alırım))
AMD XT ile yakaladı galiba. 3800XT 3800X' E göre %34 güçlü diyenler varinşallah benle beraber bir arkadaşım eşzamanlı PC aldık onda rx5600xt var bende rtx 2060 var inşallah sıkıntı olmaz
İntel son yıllarda gerçekten skandallara imza attı. 10. nesilde başarılı olacağını düşünüyorum