amd mi nvidia mı?????

arkadaşlar hazır sistem almayı düşünüyorum da rtx ve amd olarak baktığımızda amd ekran kartı olan hazır sistemler daha makul fyatlı gözüküyor. Siz hangi ekran kartını önerirsiniz?
İkisinin performansında aynıdır ve AMD daha iyidir net kankm üstelik fiyat açısındnda uygun VRAM aısındanda AMD al bence

Hep fiyatı uygun hemde nvidia tarafından daha iyi AMD ekran kartları var. Modelden modele değişiklik gösterebilir. Almayı düşündüğünüz AMD ve Nvidia sistemlerin linkini atar mısınız?

F/P açısından Amd ama Ben hiç riske girmek istemiyorum Dersen Nvidia Bütçeniz nedir?

Rx 7900xt nasıldır arkadaşlar 4070ti düşünüyordum ama Rx 7900xt daha çok hoşuma gitti yorumlar mısınız müsaitseniz

Birde almayı düşündüğünüz bir nvidia sistem var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx 7900xt nasıldır arkadaşlar 4070ti düşünüyordum ama Rx 7900xt daha çok hoşuma gitti yorumlar mısınız müsaitseniz
O kadar yüksek bütçede şahsen ben AMD almazdım.

Birde almayı düşündüğünüz bir nvidia sistem var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar yüksek bütçede şahsen ben AMD almazdım.
Sadece ekran kartı için 20 25k ayırabilirim 4070ti düşünüyordum ama 7900xt videolarını karşılaştırmalarını izleyince ufaktan 2 gündür 7900xt aklımı çelmeye başladı 😀

Sadece ekran kartı için 20 25k ayırabilirim 4070ti düşünüyordum ama 7900xt videolarını karşılaştırmalarını izleyince ufaktan 2 gündür 7900xt aklımı çelmeye başladı 😀
Hocam daha düşük model alıp 5K'sını bana verseniz sevap işlersiniz. 😁
Şaka bir yana hangisi aklınıza yattıysa onu alın.

Oyun olarak AMD, 3D, Render gibi işler için NVIDIA.

Yazılım ve kalite olarak 4070ti daha iyi olacaktır tabi bunun araştırmasını yabancı forumlardan yapabilirsin 👍

Geri