AMD R7 9800X3D - RTX 5070 TI 79.866TL alınır mı?

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,117
Bütçe
80000

alınır mı? anakart düşük geldi ama ekran kartı ve işlemci fiyatı 62-63k falan.

kasa-psu-ram değişecek

veya 80bin tl bütçe ile 2K ultra da her oyunu rahat oynayabileceğim sistem tavsiyesi?

valorant-cs gibi online oyunlar oynamıyorum. 2K 240hz monitör var hikayeli oyunlar 2k ultra da min 120 falan verse yeter

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ZOTAC'ın ekran kartlarından sorun yaşayan kişiler var, şahsen benim güvenim yok.

Ayrıca 2k ultrada her oyunu rahat oynayabileceğiniz bir sistem olur mu bu bütçeye? sanmıyorum. min 80 alırsınız ama.

alınır mı? anakart düşük geldi ama ekran kartı ve işlemci fiyatı 62-63k falan.

kasa-psu-ram değişecek

veya 80bin tl bütçe ile 2K ultra da her oyunu rahat oynayabileceğim sistem tavsiyesi?

valorant-cs gibi online oyunlar oynamıyorum. 2K 240hz monitör var hikayeli oyunlar 2k ultra da min 120 falan verse yeter
SSD g3 1tb yapıp alınabilir. Sonra da aynı ramden alırsın tamamdır

ZOTAC'ın ekran kartlarından sorun yaşayan kişiler var, şahsen benim güvenim yok.

Ayrıca 2k ultrada her oyunu rahat oynayabileceğiniz bir sistem olur mu bu bütçeye? sanmıyorum. min 80 alırsınız ama.
5070ti ile 2k da neden her oyunu ultrada oynayamadigini aciklarmisiniz? 4k bile acabilecek bur kart çünkü.

4070ti super var istisnasız bütün oyunlari 2k da ultra ayarlarda oynuyorum.

kankam şakamısın :D rtx4060 var bende düz 4060 her hikayeli oyunda 2K çözünürlükte 60-100 fps alıyorum ayarlarda medium ağırlıklı 1-2 de high var +dlss ile birlikte tabii ki 5080 den bahsediyoruz minimum 120+ fps alır

9070 XT de düşünebilirsin AI işin yoksa.

5070 ti 2k başlangıç kartıdır. Bendede var 2k birçok oyunu açar ama ultra ayarlarda falan 120-150 fps beklememek lazım.

offlinedim heyecanlı arkadaşları yanıtlayamamışım teşekkürler benim yerime ilgili yanıtı verdiğiniz için.
kankam şakamısın :D rtx4060 var bende düz 4060 her hikayeli oyunda 2K çözünürlükte 60-100 fps alıyorum ayarlarda medium ağırlıklı 1-2 de high var +dlss ile birlikte tabii ki 5080 den bahsediyoruz minimum 120+ fps alır
Üslübunu geçtim türkçen o kadar kötü ki hangi birini düzelteceğimi düşündüm. 5080 değil 5070ti. Ve arkadaşın bahsettiği gibi talebi medium oynamak değil "2k ultra da min 120 falan verse yeter". arkadaşı gerçekle yüzleştirdim.
4070ti super var istisnasız bütün oyunlari 2k da ultra ayarlarda oynuyorum.
İstisnasız 2k çözünürlükte ultrada oynadığın oyunlar listesini ve ortalama fpslerini alabilir miyiz o halde.
5070ti ile 2k da neden her oyunu ultrada oynayamadigini aciklarmisiniz? 4k bile acabilecek bur kart çünkü.
Sevgili arkadaşlar, NVIDIA'nın her yeni serisi düşündüğünüz gibi über süper uçan seriler olmuyor. RTX gibi teknolojilere daha uyumlu daha verimli çalışan kartlar oluyor. Yeni teknolojilerin alt kartlara getirilmemesinin sebebi zaten bu, genellikle mimari yetersizlik değil üst serinin satışını arttırmak.

Ekler

• BdBK3mXQthWC9ETBQDmZc9-1200-80.png.webp
    BdBK3mXQthWC9ETBQDmZc9-1200-80.png.webp
    38.9 KB · Hit: 31
offlinedim heyecanlı arkadaşları yanıtlayamamışım teşekkürler benim yerime ilgili yanıtı verdiğiniz için.

Üslübunu geçtim türkçen o kadar kötü ki hangi birini düzelteceğimi düşündüm. 5080 değil 5070ti. Ve arkadaşın bahsettiği gibi talebi medium oynamak değil "2k ultra da min 120 falan verse yeter". arkadaşı gerçekle yüzleştirdim.

İstisnasız 2k çözünürlükte ultrada oynadığın oyunlar listesini ve ortalama fpslerini alabilir miyiz o halde.

Sevgili arkadaşlar, NVIDIA'nın her yeni serisi düşündüğünüz gibi über süper uçan seriler olmuyor. RTX gibi teknolojilere daha uyumlu daha verimli çalışan kartlar oluyor. Yeni teknolojilerin alt kartlara getirilmemesinin sebebi zaten bu, genellikle mimari yetersizlik değil üst serinin satışını arttırmak.
İnternette yüzlerce test videosu var. Merak eden açıp izleyebilir. +40klik bir kartın 2k ultra ayarlarda oyunları açmadığını düşünmen çok komik. 2k için 5090 mi alacak millet😁

İnternette yüzlerce test videosu var. Merak eden açıp izleyebilir. +40klik bir kartın 2k ultra ayarlarda oyunları açmadığını düşünmen çok komik. 2k için 5090 mi alacak millet😁
Oyunu açmak farklı bir şey "2k Ultrada min 120 fps" farklı canlarım sizlere türkçe dersi mi gerekiyor? Sana çok övündüğün FPS değerlerini ve oyunlarını sordum ama madem iletmiyorsun bahsettiğin test videolarından birkaçını iletebilirsen sevinirim. Ben de sayende yeni bir şeyler öğrenmiş olurum insanlara yanlış bilgi vermem. Çünkü görebileceğin bütün incelemelerde 5070Ti'ın ortalama Ultra oyun fpsi 90-100. Hatta sana sürpriz olacak ama 2k için 4080 ve üstü kartlar 5070ti'dan daha performanslı.

Ekler

• Stalker.webp
    Stalker.webp
    64.7 KB · Hit: 18

hangi üslupdan ,türkçe kötülüğünden bahsediyorsun, ayrıca burası technopat değil (dil bilgisini doğru kullanım ile ilgili kural veya bir bildirge yok, çok şükür.) ayrıca üslubumda da hiçbir şey yok burası forum insanlar resmi bir dille konuşmak zorunda değil kendini böyle bir zorunluluk ile şartlandırıyorsan başka forumlar orada buyur seni oraya alalım.

konuya gelelim farkettiysen o yazdığın yazının ardından 4 kişi daha sana bu yazın ile ilgili cevap yazmış sencede söylediğin şey mantıklı mı?

hangi üslupdan ,türkçe kötülüğünden bahsediyorsun, ayrıca burası technopat değil (dil bilgisini doğru kullanım ile ilgili kural veya bir bildirge yok, çok şükür.) ayrıca üslubumda da hiçbir şey yok burası forum insanlar resmi bir dille konuşmak zorunda değil kendini böyle bir zorunluluk ile şartlandırıyorsan başka forumlar orada buyur seni oraya alalım.

konuya gelelim farkettiysen o yazdığın yazının ardından 4 kişi daha sana bu yazın ile ilgili cevap yazmış sencede söylediğin şey mantıklı mı?
Türkçe kötülüğü = okuduğunu anlamama. 5070ti'ı 5080 görmek. ultrada minimum 120 isteyen adama medium high+ dlss 120+ alır demek.
Matematik kötülüğü = Yorumlarda beni olumsuzlayan 3 kişiyi 4 kişi olarak saymak.
Üslup kötülüğü = Verilere göre oluşturulmuş bir yanıta, tanımadığın bir kişiye Şaka mısın şeklinde yanıt vermek.

Farkettiysen söylediğim şeye katılmayan arkadaşların hepsi 5070ti sahibi olmayan arkadaşlar. Kendilerinden talep etmeme rağmen henüz aksi bir belge de iletemediler, kafalarındaki 5070 ti imajına göre yorum yapmayı tercih etmişler. Sahip olan tek arkadaş gerekli cevabı vermiş üstüne bir de video benchmark eklemiş. Ben de iki yanıtımın ikisinde de ilgili şekilde, yanıta görsel olarak oyun fps benchmarklarını ekledim. Öğrenmek istiyorsan öğrenebilirsin, konuşmaya devam etmek isiyorsan konuşabilirsin. Cevap bulmak, ilgili şekilde tartışmak değil; kuru gürültüyle polemiğe girilen bir ortamda daha fazla yanıtın gereksiz olduğunu düşünüyorum, iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,108
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri