Çözüldü✓ AMD RADEON RELİVE SES SORUNU

GlaypHH

80+
Reaksiyon skoru
76
arkadaşlar merhaba cs2 oynuyorum relive ile ortam kaydı alıyorum yani mesela güzel bir vuruş attım o vuruşu kaydediyorum 30 saniye veya 60 saniye olarak kısayol tuşlarıyla fakat oyun içi sesi ya hiç almıyor ya da çok çok az alıyor nedendir acaba? mikrofonumu açınca sadece mikrofonun sesini alıyor kapatınca hiç bişeyin sesi gelmiyor ne oyunun ne benim yardımcı olur musunuz ? ayarlarım bunlar :
1757167920150.webp

sadece cs2 demi denedin yoksa genel olarak mı var bu sorun, denemediysen birde başka bir oyunda dene yine aynı şekilde ses azsa tekrar konuşalım

sadece cs2 demi denedin yoksa genel olarak mı var bu sorun, denemediysen birde başka bir oyunda dene yine aynı şekilde ses azsa tekrar konuşalım
bannerlorda da denedim şimdi onda da öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım yok muu :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler şunun çözümünü bilen yok mu Allah aşkına

Son düzenleme:
1758936237687.webp

Bunu kapat

1758936251950.webp

Şu kapalı olanların ikisini aç

1758936272052.webp

Şunu HEVC yap üstündeki ses bitrate' ini de fulle

Son olarak steelseries razer falan yan uygulamalar varsa onları kapat ve varsayılan olarak seçili mikrofonunu düzelt

Alıntıyı görüntüle
Bunu kapat

Alıntıyı görüntüle
Şu kapalı olanların ikisini aç

Alıntıyı görüntüle
Şunu HEVC yap üstündeki ses bitrate' ini de fulle

Son olarak steelseries razer falan yan uygulamalar varsa onları kapat ve varsayılan olarak seçili mikrofonunu düzelt
yaptım olmuyor hala ses yok gerçekten kafayı yicem artık. razer uygulaması vardı onu da kapattım yine olmuyor. mikrofon kaydını falan açınca mikrofonun sesini alıyor düzgünce oyunun sesini de alıyor ama oyunun sesini çok çok az alıyor bi türlü düzelmedi

yaptım olmuyor hala ses yok gerçekten kafayı yicem artık. razer uygulaması vardı onu da kapattım yine olmuyor. mikrofon kaydını falan açınca mikrofonun sesini alıyor düzgünce oyunun sesini de alıyor ama oyunun sesini çok çok az alıyor bi türlü düzelmedi
Başka kulaklık ile dener misin veya direkt kulaklıksız dene

Başka kulaklık ile dener misin veya direkt kulaklıksız dene
razerın uygulamasından kaynaklıymış sorunu çözdüm silince düzeliyor ama neden böyle hem bu uygulamayı kullanıp hem de kayıt nıye alamıyorum ? 7.1 veriyo çünkü bu uygulama

Sorun çözüldü destekler için teşekkür ederim windows ayarlarından hallettim bu sorunu yaşayan olursa şöyle halledebilir: Windows ayarlarına gidin ve ekte sundugum ayarları yapın 7.1 ile çakışmayacaktır. Altta Radeon Settings: Host Service yazan kısımda diğerlerinden farklı olarak 7.1 seçili değil ve böylece ReLive da kayıt alırken 7.1 ile değil normal höparlör ile alıyor. Böylece ben oyunu 7.1 de oynarken kaydı normal ses olarak algılayıp oyun kaydını sorunsuz şekilde yapıyor.
1759327200078.webp

Geri