AMD Radeon Software sorunu

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Önceden AMD Radeon Software i yazılımı ve driverinı sorunsuz bir şekilde yükleyip kullanbiliyordum ancak bilgisayarım windows 11 e yükselttiğimden beri driverı indiremiyorum. Windows 11 desteği yok. Windows 10 u denediğimde ise legacy support tarzında anlam veremediğim şeyler yazıyor ve herhangi bir seçenek yok. Driverı driver booster aracılığı ile yükledim ancak bu sefer de software i kullanamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    130.4 KB · Hit: 91
Win 10 dan Win 11 e geçtim. Tekrar dönmeyi düşünmiyorum ki ayrıca fotoprafta da belirttiğim üzere Windows 10 desteği de gözükmüyor ancak defalarca amd nin sayfasından win 10 64bit olarak yüklemiştim. Ancak şu an bu kısma tıkladığımda bomboş. Ekran kartım AMD Radeon R7 M340 bu arada.

Win 10 dan Win 11 e geçtim. Tekrar dönmeyi düşünmiyorum ki ayrıca fotoprafta da belirttiğim üzere Windows 10 desteği de gözükmüyor ancak defalarca amd nin sayfasından win 10 64bit olarak yüklemiştim. Ancak şu an bu kısma tıkladığımda bomboş. Ekran kartım AMD Radeon R7 M340 bu arada.
Kur onu windows 10' lar 11' de çalışıyor. Eski sürümü alt sekmede yer alması lazım desteği kesildi o kartın.

tamamdır previous drivers olarak buldum. deniyeceğim setup un yüklenmesini bekliyorum.

Windows 11 desteği geleli çok oldu amd nin sen nasıl kuramadın anlamadım .Ben rx 570 ekran kartı kullanıyorum ve pc Windows 11

bu dosya çalıştırılamıyor diyor windows 11 ile uyumlu olmadığı için galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 11 desteği geleli çok oldu amd nin sen nasıl kuramadın anlamadım .Ben rx 570 ekran kartı kullanıyorum ve pc Windows 11
bilmiyorum ki attığım ss te ki gibi gözükmüyor windows 11 ile ilgili bir şey ve win 10 da uyumlu değil diyor

bilmiyorum ki attığım ss te ki gibi gözükmüyor windows 11 ile ilgili bir şey ve win 10 da uyumlu değil diyor
Dostum senin ekran kartı ne bak ben arayınca Windows 11 olarak çıkıyor

Ekler

• Screenshot_2021-12-21-00-50-58-455_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-12-21-00-50-58-455_com.android.chrome.jpg
    329.4 KB · Hit: 56
amd radeon r7 m340
Evet ilginç senin için Windows 11 yayınlamamışlar yayınlamaları lazım.Ama şöyle bişey var ben Windows 11 ilk çıktığında yükledim.O zaman benim driver Windows 10du ama Windows 11de çalışıyordu.Windows 11 i nasıl kurdun yükselterek mi?Yoksa temiz kurulum mu?

te
Evet ilginç senin için Windows 11 yayınlamamışlar yayınlamaları lazım.Ama şöyle bişey var ben Windows 11 ilk çıktığında yükledim.O zaman benim driver Windows 10du ama Windows 11de çalışıyordu.Windows 11 i nasıl kurdun yükselterek mi?Yoksa temiz kurulum mu?
temiz kurulum ile yükledim

https://www.amd.com/en/support/contact
şimdi bu sayfadan bi tarama gibi bir şey indirdim amd radeon 2020 dedi daha sonra 21.5.1 kullanılabilir dedi yüklüyorum şuan çalışırsa belirteceğim burada. paketler indiriliyor yazıyor şu an.

arkadaşlar bu attığım linkten kurulum yapınca çalıştı. vaktini ayıranlar için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri