Çok fazla fark göremedim. Ayrıca fsr her modda o kadar scale olmuyor balanced veya quality mode en iyisi olur.
Fp meraklısıysan 3090 hala daha iyi kart.mekatronik mühendisi olunca girdiğim haller DSADADSSDsadSDSADSDAsadDSASAD çok iş meraklısıysan git quadro al otur aşşa kankito
2. elde yarı fiyatına 6900xt varken mi veya 15999' a SIVI SOĞUTMALIi, 24k' ya ise ventus 3090 varken. Neyse konu saptı gerek yokFp meraklısıysan 3090 hala daha iyi kart.
Neredeyse aynı olduklarını kanıtlaman güzel oldu...Kaç yıllık Nvidia vs. AMD ama AMD yine de Dlssye göre çok daha yeni olan fsr ile yetişiyor yavaş yavaş.Bu kadar fark olması normal
Mübalağa yaptım hemen "kendinle çelişiyorsun" falan yazmaNeredeyse aynı olduklarını kanıtlaman güzel oldu...
Arkadaşım bir dahakine yoruma ziplamadan önce iki insan ne hakkında konuşuyormuş ona bak uyurken seni banlamak zorunda kalıyorum, bahsi geçen global kaynak 4090 testini 5800x ile yapmış senin gibi arkadaşların da hakettiği test yöntemi bu zaten sen de haklısınYarı fiyatına olması tatmin etti
Yabancı kanalların testleri ve açıklamaları çok daha ayrıntılı ve ikna edici...
Gerçek hayat testlerini beklemek daha mantıklı cevap için ama RX 6000, rtx 3000 gibi rekabet devam ediyor@RevDeisDou Kısa özet geçirmisin rtx 4000 den iyi mi ?
kral rx 500 veya rx 5000 serisindeki gibi sorunlar 6000'de minimuma indi kaldi ki tek yazilim sorunu amdde yasanmiyor nvidiada da yasaniyor 2022 yilinda hala amd yazilim sorunu diyorsunuz komik yani nvidiada cikinca kimsenin giki cikmiyor ama ilginctir ki.6000 serisindeki yazılım sorunlarını çözmüşlerdir umarım. Yoksa 100 dolar olsa para etmez. Paramızla rezil oluyoz yeminle.
nvidia ya ne olur acaba hisselere uzun vadede katkısı olurmu merak ettim piyasada birsürü kart doluşuyor covidden sonra çoğu kişide pc olunca satışlar artabilir mi bakalım merakla bekliyorum
Discord üzerinden iletişime geçmek isteyen varsa beraber takip ederiz. Konuyu kartlar tanıtılınca özellikleriyle güncelleyeceğim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Reyiz sorunu bizzat kendim yaşıyorum. minimuma indi de bana mı sorunlu denk geldi. Nvidianın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor çünkü elimdeki kart amd firma karşılaştırmıyorum ben farkettiysen.kral rx 500 veya rx 5000 serisindeki gibi sorunlar 6000'de minimuma indi kaldi ki tek yazilim sorunu amdde yasanmiyor nvidiada da yasaniyor 2022 yilinda hala amd yazilim sorunu diyorsunuz komik yani nvidiada cikinca kimsenin giki cikmiyor ama ilginctir ki.