AMD RDNA™ 3 / RX 7000 ekran kartları tanıtıldı! (RX 7900XTX 999$)

Neredeyse aynı olduklarını kanıtlaman güzel oldu...Kaç yıllık Nvidia vs. AMD ama AMD yine de Dlssye göre çok daha yeni olan fsr ile yetişiyor yavaş yavaş.Bu kadar fark olması normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neredeyse aynı olduklarını kanıtlaman güzel oldu...
Mübalağa yaptım hemen "kendinle çelişiyorsun" falan yazma

Yarı fiyatına olması tatmin etti

Yabancı kanalların testleri ve açıklamaları çok daha ayrıntılı ve ikna edici...
Arkadaşım bir dahakine yoruma ziplamadan önce iki insan ne hakkında konuşuyormuş ona bak uyurken seni banlamak zorunda kalıyorum, bahsi geçen global kaynak 4090 testini 5800x ile yapmış senin gibi arkadaşların da hakettiği test yöntemi bu zaten sen de haklısın

6000 serisindeki yazılım sorunlarını çözmüşlerdir umarım. Yoksa 100 dolar olsa para etmez. Paramızla rezil oluyoz yeminle.

6000 serisindeki yazılım sorunlarını çözmüşlerdir umarım. Yoksa 100 dolar olsa para etmez. Paramızla rezil oluyoz yeminle.
kral rx 500 veya rx 5000 serisindeki gibi sorunlar 6000'de minimuma indi kaldi ki tek yazilim sorunu amdde yasanmiyor nvidiada da yasaniyor 2022 yilinda hala amd yazilim sorunu diyorsunuz komik yani nvidiada cikinca kimsenin giki cikmiyor ama ilginctir ki.

6xxx serisiyle aşırı fark yokmuş nvidia tarafında 3xxx serisiyle 4xxx serisi arasında baya fark var.

kral rx 500 veya rx 5000 serisindeki gibi sorunlar 6000'de minimuma indi kaldi ki tek yazilim sorunu amdde yasanmiyor nvidiada da yasaniyor 2022 yilinda hala amd yazilim sorunu diyorsunuz komik yani nvidiada cikinca kimsenin giki cikmiyor ama ilginctir ki.
Reyiz sorunu bizzat kendim yaşıyorum. minimuma indi de bana mı sorunlu denk geldi. Nvidianın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor çünkü elimdeki kart amd firma karşılaştırmıyorum ben farkettiysen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,353
Üyeler
185,259
Son üye
maxxxellass
Geri