Çözüldü✓ AMD RX580 8GB AFOX EKRAN KARTI FURMARK AYARI İYİ Mİ? FİYATINA DEĞER Mİ?

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
RX580 8GB AFOX EKRAN KARTI FURMARK AYARLARI 5 DK 1080P %49 Fan Max 73 derece 1750TL değer mi? 1 ay mining yapılmış

RX580 8GB AFOX EKRAN KARTI FURMARK AYARLARI 5 DK 1080P %49 Fan Max 73 derece 1750TL değer mi?
fena değil gibi kfglimi?
en düşük 1.5kya var 100 150tl bütçeni arttır asus rog serisinden al
ama furmark ayarı nasıl olmalı tam bilmiyorum

fury mark 5 dk süre bence az en az 15 dk test iste.
Satıcı "3. Dakikada furmarkta tüm kartlar sabitliyor zaten dereceyi" "15 dk kartı yormaya hiç gerek yok bence aşırı yük bindiriyor çünkü o kadar süre" demiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fena değil gibi kfglimi?
en düşük 1.5kya var 100 150tl bütçeni arttır asus rog serisinden al
ama furmark ayarı nasıl olmalı tam bilmiyorum
Kfg yok hocam ama pek sıkıntı olmaz herhalde

Son düzenleme:
Satıcı "3. Dakikada furmarkta tüm kartlar sabitliyor zaten dereceyi" "15 dk kartı yormaya hiç gerek yok bence aşırı yük bindiriyor çünkü o kadar süre" demiş.

markayı soğutmayı pek bilmiyom ama ben 100 150 tl daha koyar 3 fanlı asus rog strix alırdım

Yani iyi değerler kartı alır üstüne bide şurdan bakarak güzel bir ayar çekerseniz dahada serin ve performanslı olur:

evet ama sabit tutabiliyor mu o dereceyi o önemli ya fanlar belli rpm değerinden sonra sıkıntı çıkarıyorsa veya güç kesiyor bir problem yaşıyorsa aldıktan sonra pişman olma diye dedim. Yüksek grafikli oyunlarda saatlerce vakit geçirmiyor musun ne alaka karta yük biniyor 1 ay yaptığı mining işlemince gpu %30 da mı çalışmış hiç durmadan %100 de çalıyor.

evet ama sabit tutabiliyor mu o dereceyi o önemli ya fanlar belli rpm değerinden sonra sıkıntı çıkarıyorsa veya güç kesiyor bir problem yaşıyorsa aldıktan sonra pişman olma diye dedim. Yüksek grafikli oyunlarda saatlerce vakit geçirmiyor musun ne alaka karta yük biniyor 1 ay yaptığı mining işlemince gpu %30 da mı çalışmış hiç durmadan %100 de çalıyor.
Haklısın. Zaten satıcı söyledi bunu, fikirine katılıyorum bende.

Geri