fena değil gibi kfglimi?RX580 8GB AFOX EKRAN KARTI FURMARK AYARLARI 5 DK 1080P %49 Fan Max 73 derece 1750TL değer mi?
en az 15 dk iste ve miningli karta göre güzel fena değil alınabilirRX580 8GB AFOX EKRAN KARTI FURMARK AYARLARI 5 DK 1080P %49 Fan Max 73 derece 1750TL değer mi? 1 ay mining yapılmış
Satıcı "3. Dakikada furmarkta tüm kartlar sabitliyor zaten dereceyi" "15 dk kartı yormaya hiç gerek yok bence aşırı yük bindiriyor çünkü o kadar süre" demiş.fury mark 5 dk süre bence az en az 15 dk test iste.
Kfg yok hocam ama pek sıkıntı olmaz herhaldefena değil gibi kfglimi?
en düşük 1.5kya var 100 150tl bütçeni arttır asus rog serisinden al
ama furmark ayarı nasıl olmalı tam bilmiyorum
markayı soğutmayı pek bilmiyom ama ben 100 150 tl daha koyar 3 fanlı asus rog strix alırdımSatıcı "3. Dakikada furmarkta tüm kartlar sabitliyor zaten dereceyi" "15 dk kartı yormaya hiç gerek yok bence aşırı yük bindiriyor çünkü o kadar süre" demiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kfg yok hocam ama pek sıkıntı olmaz herhalde
forum.donanimarsivi.com
evet ama sabit tutabiliyor mu o dereceyi o önemli ya fanlar belli rpm değerinden sonra sıkıntı çıkarıyorsa veya güç kesiyor bir problem yaşıyorsa aldıktan sonra pişman olma diye dedim. Yüksek grafikli oyunlarda saatlerce vakit geçirmiyor musun ne alaka karta yük biniyor 1 ay yaptığı mining işlemince gpu %30 da mı çalışmış hiç durmadan %100 de çalıyor.Satıcı "3. Dakikada furmarkta tüm kartlar sabitliyor zaten dereceyi" "15 dk kartı yormaya hiç gerek yok bence aşırı yük bindiriyor çünkü o kadar süre" demiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kfg yok hocam ama pek sıkıntı olmaz herhalde
Haklısın. Zaten satıcı söyledi bunu, fikirine katılıyorum bende.evet ama sabit tutabiliyor mu o dereceyi o önemli ya fanlar belli rpm değerinden sonra sıkıntı çıkarıyorsa veya güç kesiyor bir problem yaşıyorsa aldıktan sonra pişman olma diye dedim. Yüksek grafikli oyunlarda saatlerce vakit geçirmiyor musun ne alaka karta yük biniyor 1 ay yaptığı mining işlemince gpu %30 da mı çalışmış hiç durmadan %100 de çalıyor.