iceberg987
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
2k monitör alsam yine çok dar boğaz yaparmi .
Nvidia dsr ile sanal çözünürlük oluşturup 2-4k ya çekebilirsiniz yeni monitör alana kadar götürür bu şekilRyzen 7600 , 4080 ekran kartına dar boğaz yapar mı ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
İslemciyi elleme 2-4k monitor al rami 32 yap yeter senin icinSistem bana 80 bine falan mal olacak nerdeyse. Daraldim valla . Çok sağolun arkadaşlar tavsiye ve bilgiler icin
Full hd ye göre daha az olur. 2K ideal olur o sistem için.2k monitör alsam yine çok dar boğaz yaparmi .
2k da yeterli olur 4k biraz uçuk iş benim gözümde (şuanlık hele bu ekonomide)bu monitör senin işini çözer hocam![]()
Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arkadaş 4k öneri istediği için attım hocam yoksa 2k da gayet ideal bu sistem için2k da yeterli olur 4k biraz uçuk iş benim gözümde (şuanlık hele bu ekonomide)