Amd ryzen 7 7800x3d ekran kartı-anakart-güç kaynağı önerisi

Reaksiyon skoru
4

bana amd ryzen 7 7800x3d ye yakışması gereken ekran kartı anakart ve güç kaynağı önerisi lazım kasam lian li o 11 compact vision anakart desteklerse super olur

bütçeyi öğrenirsek daha tutarlı olur önerilerimiz.

aslında butcede kararsızım biraz ama işlemciye yakışır bir şey olsun istiyorum ne çok pahalı ne çok ucuz
raijintek kratos 850W al, b650 eagle ax wi-fi al, ve 9070xt veya 5070ti al. ikisi de gayet güzel olur (2k için) model olarak çok uçmazdım ama sen bilirsin

Bütçenizi bilmiyorum ancak;
PSU:

Veya

ANAKART: (vatan üyeliğine indirimleri var sepette)

Veya (kasanız ATX btf anakartları yani arkadan bağlantıya izin veren ATX anakartları destekliyor, bu yüzden bütçe yetiyorsa)

EKRAN KARTI:

Bütçenize göre 5070-5070Ti yahut 9070Xt kartlarından indirimde yakaladığınız herhangi birini yorumlarına bakarak alabilirsiniz.

bana amd ryzen 7 7800x3d ye yakışması gereken ekran kartı anakart ve güç kaynağı önerisi lazım kasam lian li o 11 compact vision anakart desteklerse super olur

aslında butcede kararsızım biraz ama işlemciye yakışır bir şey olsun istiyorum ne çok pahalı ne çok ucuz
Ekran kartı hariç benim sistemin aynısını da yapabilirsin ama uçmaya gerek yok anakart psu konusunda mesela 9800x3d aldım ben mesela yanlarına ufaktan 9060 XT sırıtıyor gerçi

Geri