Sağ olasın hocam millet yazmış ben 7500 f i zor soğutuyorum kule tipiyle falan diye de tamamdırphantom spirit ya da frost commander kule tipi soğutucları yeterli olur eğer 360mm almak istersen
Arctic liquid freezer iii 360mm öneririm beyaz versiyonu ve rgbsiz versiyonu da var.
kim yazmışsa büyük yalan atmış bende 7600 var deep cool ak400 ile soğutuyorum kolaycaSağ olasın hocam millet yazmış ben 7500 f i zor soğutuyorum kule tipiyle falan diye de tamamdır
420Mm'nin sığacağı kasa modeli fazla yok o yüzden.
İkisini de Teknobiyotik satıyor. Niye 420mm daha ucuz? Bilginiz var mı?
360mm ye talep çok var diye fiyatını artırmışlar normlde 3200 tl falan idi 420mm nin az olma sebebi zaten kimse 420mm alamıyor diyip fiyatları sabit tutmuşlar.
İkisini de Teknobiyotik satıyor. Niye 420mm daha ucuz? Bilginiz var mı?
Kasana uyuyorsa Arctic 3 öneririm. Hava soğutucu olarak phantom sprit iş görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
420Mm'nin sığacağı kasa modeli fazla yok o yüzden.
Enermax'ın 360'ı nasıldır?360mm ye talep çok var diye fiyatını artırmışlar normlde 3200 tl falan idi 420mm nin az olma sebebi zaten kimse 420mm alamıyor diyip fiyatları sabit tutmuşlar.
F/P açışından galiba üzerine yok. Radyatörü biraz kalın.(Arctic 3 kadar değil).Dikkate alınarak alınabilir.Enermax'ın 360'ı nasıldır?
çok bir bilgim yok ama 360mm yi 3k TL'ye satıyorlarsa vardır kronik sorunları ama forumda kullananları görmüştüm sorun çıkarıyor diyen de görmedim fp açısından alınabilir.Enermax'ın 360'ı nasıldır?