otp_47
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
amd ryzen 7500 f sogutucu olarak xıgmatek apache plus kulanıyorum boştayken 55 derece ama oyunda 65 derece arası napabilirim yardım ederseniz sevinirim
benim boşta 40 . oyundada oyuna göre değişiyor ama 55-60-65 civarı değişiyor. soğutucu thermalright phantom spırıt 120 evoamd ryzen 7500 f sogutucu olarak xıgmatek apache plus kulanıyorum boştayken 55 derece ama oyunda 65 derece arası napabilirim yardım ederseniz sevinirim
Oyunda 60-70 dereceler çok sorun olmaz ama tabi alabiliyorsunız o işlemciye bienkulw tipi 6 bakır borulu bir soğutucu güzel olurtamamdır teşekür ederim heralde bir kule tipi soğutucu şart
ameliyat haberini bekliyorum ameliyat olduktan sonra işe girersem alıcam mutlaka sağolun tekrardanOyunda 60-70 dereceler çok sorun olmaz ama tabi alabiliyorsunız o işlemciye bienkulw tipi 6 bakır borulu bir soğutucu güzel olur
Geçmiş olsun m hocam hayirlisiameliyat haberini bekliyorum ameliyat olduktan sonra işe girersem alıcam mutlaka sağolun tekrardan
Geçmiş olsun şimdidenameliyat haberini bekliyorum ameliyat olduktan sonra işe girersem alıcam mutlaka sağolun tekrardan
teşekür ederimGeçmiş olsun m hocam hayirlisi
teşekür ederim hocamGeçmiş olsun hocam
Oyun içi 65 derece iyidir ama boşta 40 45 i geçmesi garip.
Phantom spirit soğutucuyla oyun içi 45 e düştüğü olabiliyor benim sistemde.
sağolasınGeçmiş olsun şimdiden
teşekür ederim peki bu şekilde oyun oynasam yada bilgisayarda takılsam sorun çıkarmı sıkıntı yaşarmıyımGeçmiş olsun hocam
Oyun içi 65 derece iyidir ama boşta 40 45 i geçmesi garip.
Phantom spirit soğutucuyla oyun içi 45 e düştüğü olabiliyor benim sistemde.
İşlemcinin ısı limiti 95 dereceteşekür ederim peki bu şekilde oyun oynasam yada bilgisayarda takılsam sorun çıkarmı sıkıntı yaşarmıyım