AMD SONUNDA BAŞARDI YARIŞA ORTAK OLDU

goksel53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
668
9070XT İLE AMDNİN ARTIK YARIŞTA YERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE TÜM TANIDIKLARIM 5070 ALMAK YERİNE 9070XT SİPARİŞİ GEÇTİ DRİVERLER GELDİKÇE PERFORMANSININ DAHA DA ARTICAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTIN SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

9070XT İLE AMDNİN ARTIK YARIŞTA YERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE TÜM TANIDIKLARIM 5070 ALMAK YERİNE 9070XT SİPARİŞİ GEÇTİ DRİVERLER GELDİKÇE PERFORMANSININ DAHA DA ARTICAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTIN SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Hangi yarışa? Satış diyorsan %12 pazar payı var hisse senedi olarak diyorsan Nvidia 3.2trilyon dolar değeri var amdnin 20 katı filan yapıyor yapay zeka diyorsan Nvidia ekran kartı geliri sadece %4 Karşılıyor %96 geliri yapay zekadan kazanıyor orta segment diyorsan yarışa orada dahil olmuş görünüyor.

Tanıdıklarıma 5070 yerine 9070 XT aldıramadım hep gittiler 5070 aldılar, yok neymiş AMD Wattman hatası veriyormuş, yazılımı bozukmuş filan dediler dinletemedik.
Yani başarı filan yok ortada maalesef, çoğunluk gene Nvidia tercih ediyor.

Tanıdıklarıma 5070 yerine 9070 XT aldıramadım hep gittiler 5070 aldılar, yok neymiş AMD Wattman hatası veriyormuş, yazılımı bozukmuş filan dediler dinletemedik.
en doğrusunu yapmışlar

Planlarının yolunda gittiği anlamına gelir güzel başlangıç
Açıkçası hiç öyle değil. Çok değil 2 nesil önce Nvidia'nın tepe seviye ekran kartına rakip ekran kartını rahatlıkla çıkartmışlardı. RX 6950 XT ve RTX 3090 çok yakındı birbirlerine. Şimdi 5070 Ti'a rakip oluyorlar, üzerinde 3-4 model daha var.

Yani başarı filan yok ortada maalesef, çoğunluk gene Nvidia tercih ediyor.
boşver kral onların enayiliği

İsme yakışır bi cevap
tecrübeyle sabit olan yorumuma konudan bağımsız cevabın için sağol ancak yaşadığım sorunlar neticesinde amdye oluşan ön yargının haklı olduğuna bende katılıyorum amd kart satın alıp sende deneyimleyebilirsin

Açıkçası hiç öyle değil. Çok değil 2 nesil önce Nvidia'nın tepe seviye ekran kartına rakip ekran kartını rahatlıkla çıkartmışlardı. RX 6950 XT ve RTX 3090 çok yakındı birbirlerine. Şimdi 5070 Ti'a rakip oluyorlar, üzerinde 3-4 model daha var.
Üst seviye kartlarda insanlar kolay kolay asla AMD tercih etmiyordu ne olursa olsun ben bu yönelimlerini doğru buluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,927
Üyeler
188,851
Son üye
gorkemagir
Geri