Planlarının yolunda gittiği anlamına gelir güzel başlangıçYarışa ortak olamadı. Sadece orta seviye pazarına ortak oldu.
Hangi yarışa? Satış diyorsan %12 pazar payı var hisse senedi olarak diyorsan Nvidia 3.2trilyon dolar değeri var amdnin 20 katı filan yapıyor yapay zeka diyorsan Nvidia ekran kartı geliri sadece %4 Karşılıyor %96 geliri yapay zekadan kazanıyor orta segment diyorsan yarışa orada dahil olmuş görünüyor.9070XT İLE AMDNİN ARTIK YARIŞTA YERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM VE TÜM TANIDIKLARIM 5070 ALMAK YERİNE 9070XT SİPARİŞİ GEÇTİ DRİVERLER GELDİKÇE PERFORMANSININ DAHA DA ARTICAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BU KARTIN SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
Amd Ryzen işlemciler de böyle başlamıştı..Yarışa ortak olamadı. Sadece orta seviye pazarına ortak oldu.
en doğrusunu yapmışlarTanıdıklarıma 5070 yerine 9070 XT aldıramadım hep gittiler 5070 aldılar, yok neymiş AMD Wattman hatası veriyormuş, yazılımı bozukmuş filan dediler dinletemedik.
İsme yakışır bi cevapen doğrusunu yapmışlar
Açıkçası hiç öyle değil. Çok değil 2 nesil önce Nvidia'nın tepe seviye ekran kartına rakip ekran kartını rahatlıkla çıkartmışlardı. RX 6950 XT ve RTX 3090 çok yakındı birbirlerine. Şimdi 5070 Ti'a rakip oluyorlar, üzerinde 3-4 model daha var.Planlarının yolunda gittiği anlamına gelir güzel başlangıç
boşver kral onların enayiliğiTanıdıklarıma 5070 yerine 9070 XT aldıramadım hep gittiler 5070 aldılar, yok neymiş AMD Wattman hatası veriyormuş, yazılımı bozukmuş filan dediler dinletemedik.
Yani başarı filan yok ortada maalesef, çoğunluk gene Nvidia tercih ediyor.
tecrübeyle sabit olan yorumuma konudan bağımsız cevabın için sağol ancak yaşadığım sorunlar neticesinde amdye oluşan ön yargının haklı olduğuna bende katılıyorum amd kart satın alıp sende deneyimleyebilirsinİsme yakışır bi cevap
Üst seviye kartlarda insanlar kolay kolay asla AMD tercih etmiyordu ne olursa olsun ben bu yönelimlerini doğru buluyorum.Açıkçası hiç öyle değil. Çok değil 2 nesil önce Nvidia'nın tepe seviye ekran kartına rakip ekran kartını rahatlıkla çıkartmışlardı. RX 6950 XT ve RTX 3090 çok yakındı birbirlerine. Şimdi 5070 Ti'a rakip oluyorlar, üzerinde 3-4 model daha var.