Ben bunu söyledim ama senin kullanıcı türüne göre istemem diyebilirsin. O anakart ileri dönük çok mantıklı çünkü sen yarın 16gb ram yetmiyor dediğinde 1 ram daha takar geçersin öbür senaryoda elindeki bi rami ya satacak yada çöpe atıp 16gb ram alacaksın... Onu da geçtim 2023 yılında hala oyun oynarkenn hdd falan kullanılması çok abes artık. m2 gibi bir seçenek varken ve fiyatları da uygunken 2 slotlu anakart almak hem kalite sunuyor hemde sağda solda sata, hdd falan uğraşmazsın temizliği bakımı kolay ses yok yer kaplamıyor... Ama sen diyorsan ben bunu böyle aldım bu kadar para zaten zor çıktı 5 sene böyle kullanacam bi tek MC oynuyom google takılıyorum dersen tabi sana bunlar gereksiz gelir. Başta dediğim gibi bilinçli tüketici olup o yönde hareket edersen, bugün ihtiyacın olmayan birşeyin yarın ihtiyacın olma olasılığını da düşmelisin. Bugun AAA HHH oyun oynamıyorsan yarın oynamayacağın anlamına gelmez. 500 luk m2 neyine yetecek 100 gb bir oyun zaten
bugün birşeye ihtiyacın yok diye yarın da olmayacak gibi bir şey yok. Benim dün gece canım sıkıldı LOTR izlerken bune iğrenç kalite dedim tüm seriyi ve hobbits'i 2k bluray indirdim attım köşeye ve bunlar neredeyse 100gb