temmuzz
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Aynen öyle.Tekellik hiçbir zaman kullanıcıya yaramaz bunu AMD işlemci fiyatlarından görebilirsiniz.
Aynen öyle.Tekellik hiçbir zaman kullanıcıya yaramaz bunu AMD işlemci fiyatlarından görebilirsiniz.
Gelir hocam gelir, ziminle B650/X670E anakart var B850'lerden daha iyi olan. Bu adamlara anakart aldırmaya kalkarsanız, birde Intel soket beklendiği gibi iyi çıkarsa eldeki kuşu kaçırırsınız. Böyle düşünceleri varsa bile geri adım atarlar, attırırlar.Amd zen6 mimarisini am5 platformu üzerine kuruyor b850 ve üzerindeki anakartlar ile çalışacak şuan yeni sistem toplayan arkadaşlara tavsiyem b650 artık almayın b850 ve üstü anakartlara yönelin
Zen6 mimarisini 2026 2 çeyrekten sonra görebiliriz
B350 ye bile verdiler Ryzen 5000 leriKlasik AMD, inanmayın. AM4'te de aynısını yaptılar. B450 3000 serisi işlemcileri desteklemeyecek B550 ve üstü dediler. Sonra B450 dahil A serisine bile BIOS güncellemesi ile verdiler.![]()
Aynen birde intel 2 nm tsmc ile giriyorGelir hocam gelir, ziminle B650/X670E anakart var B850'lerden daha iyi olan. Bu adamlara anakart aldırmaya kalkarsanız, birde Intel soket beklendiği gibi iyi çıkarsa eldeki kuşu kaçırırsınız. Böyle düşünceleri varsa bile geri adım atarlar, attırırlar.
Bakcaz daha zaman çok 4 5 aya kadar her şey net olur ama tedbiri elden bırakmasınlar diye şimdiden önlem almakta fayda var Kasım'da felan fırsatları kovalaasinlar diye paylaştımBeyler sakin olun, 2-3 gündür takip ediyorum Asus MSI ve Asrock yeni b850 anakartlarının zen 6 destekleyeceğini söylüyor bu haber ondan kaynaklı, AMD den resmi bir açıklama yok. Büyük olasılıkla bütün am5 soketler zen 6 destekleyecek. Bence yeni anakartlarını satabilmek için böyle bir yol izliyolar ve büyük ihtimalle çıkacak olan zen6 işlemcilerin güç gereksinimlerine yeteceğinden bahsediyolar, soket aynı soket sonuçta.
Belli olmaz kanka vermeseler ne olacak yine madur son kullanıcı bunu önlemek için Kasım indirimde felan b650 yerine b850 tercih etsinler diye uyarma amaçlı açtım konuyuyine eski anakartları 2 yıl süründürüp sonradan destek verecekler heralde
Benim yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla adamlar spesifik yeni çıkan ve çıkacak b850 anakartların destekleyeceğinden bahsediyor, bütün b850 lerden değil, bana kalırsa bu pazarlama taktiğinden başka bişey değil ama dediğin gibi görücez.Bakcaz daha zaman çok 4 5 aya kadar her şey net olur ama tedbiri elden bırakmasınlar diye şimdiden önlem almakta fayda var Kasım'da felan fırsatları kovalaasinlar diye paylaştım
Aklınızın bir ucunda bulunsun hadi dediler vermiyoruz kardes 850 altına adam belki indirimden felan b650 fiyatina b850 çözecek simdiden ben uyarıyorum