İngiliz hocam, İngiliz elitistler yerleşiyor ilk olarak kızılderillileri kovuyorlar . Sonra yavaş yavaş tüm avrupanın seçkin kişileri yeni dünya adı verilen yere (amerikaya) gidiyor ve sonrası koloniler oluşuyor o koloniler günün birinde birleşiyor Founding Fathers dedikleri kurucu babalar önderliğinde. Böylelikle amerika birleşik devletleri oluşuyoraraştırdım biraz şöyle söylüyor ingilizlerin himayesi altında kurulmuş koloniler. O kolonilerde avrupalılar tarafından oluşuyor diyor. Tam olarak o kolonilerdeki amerikalılar nereli yani nereden gelme
yani ingilizler ve avrupalılar önce koloni oluşturuyor sonrasında amerikayı kuruyor anladım hocam sağolasınızİngiliz hocam, İngiliz elitistler yerleşiyor ilk olarak kızılderillileri kovuyorlar . Sonra yavaş yavaş tüm avrupanın seçkin kişileri yeni dünya adı verilen yere (amerikaya) gidiyor ve sonrası koloniler oluşuyor o koloniler günün birinde birleşiyor Founding Fathers dedikleri kurucu babalar önderliğinde. Böylelikle amerika birleşik devletleri oluşuyor
ben kurdum ilk kızıl dereli benimaraştırdım biraz şöyle söylüyor ingilizlerin himayesi altında kurulmuş koloniler. O kolonilerde avrupalılar tarafından oluşuyor diyor. Tam olarak o kolonilerdeki amerikalılar nereli yani nereden gelme
hayır aslında gerçek amerikalılar kızıl dereliler ve bunlar hep yaptıkları gibi yerlileri kovup çöküyorlar ve şuan ki haline geliyor gerçek amerikalı günümüzdekiler değil onlar sömürgecileryani ingilizler ve avrupalılar önce koloni oluşturuyor sonrasında amerikayı kuruyor anladım hocam sağolasınız