Amerikalı bir PlayStation kullanıcısından

Hayalini kuramıyorum ki hiç gerçekçi gelmiyor yani o internet sitelerinde fiyat kısmına 499 TL yazdıklarını düşünemiyorum imkansız geliyor.

https://www.computeruniverse.net/de/pny-nvidia-quadro-rtx-8000-48-gb-enthusiast-grafikkarte bu kart türkiyede kaç tl biliyormusun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir farkı olacağını sanmıyorum dışarı satan değil daha çok dışarıdan alan bir ülkeyiz

rüyada görmek bile zenginlik oldu
haklısın ülkede üretim yok şimdi birde corena çıktı hepten gitti ekonomi :)

Olum adamların 10 cent'i bizim 1 lira :D

1603868512339.png

iyi değildi şimdi tamamen batıyoruz
şuanki durumdan iyiydi yine batak oynuyoruz ve batıyoruz aynen :D

4 Ay önce sistem toplamıştım toplam 7k bütçe ayırmıştım. şimdi arada bakıyorum 10k lara kadar çıkmış. gerçekten yazık.. sistemi de '' bu ülkede hiç bir fiyat aşşağıya düşmez en iyisi toplayayım '' kafası ile toplamıştım iyiki toplamışım.

Boş yapmayı bırakıp keyif çayınızı için onlarda Türk çayı var mı? yok eee daha ne laf ediyorsun vatan haini falan mısın?
illa anlamayan oluyor İRONİ yaptım arkadaşlar. Fakat devlet büyükleri bu konuda ciddi gibi :D

Boş yapmayı bırakıp keyif çayınızı için onlarda Türk çayı var mı? yok eee daha ne laf ediyorsun vatan haini falan mısın?
illa anlamayan oluyor İRONİ yaptım arkadaşlar. Fakat devlet büyükleri bu konuda ciddi gibi :D
yanımızda götürürüz başkan çaylar rizeli olarak benden :)

antalya az uzak ama hallederiz
2 deniz geç karadenizdesin :)

Geri