4bdex
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 511
silivrri soğuktur gkhsPpsgksğgpsg500 dolar vaybe bizde bi tanede devlet istiyor.
silivrri soğuktur gkhsPpsgksğgpsg500 dolar vaybe bizde bi tanede devlet istiyor.
Hayalini kuramıyorum ki hiç gerçekçi gelmiyor yani o internet sitelerinde fiyat kısmına 499 TL yazdıklarını düşünemiyorum imkansız geliyor.
haklısın ülkede üretim yok şimdi birde corena çıktı hepten gitti ekonomibir farkı olacağını sanmıyorum dışarı satan değil daha çok dışarıdan alan bir ülkeyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rüyada görmek bile zenginlik oldu
iyi değildi şimdi tamamen batıyoruzhttps://www.computeruniverse.net/de/pny-nvidia-quadro-rtx-8000-48-gb-enthusiast-grafikkarte bu kart türkiyede kaç TL biliyormusun
haklısın ülkede üretim yok şimdi birde corena çıktı hepten gitti ekonomi![]()
şuanki durumdan iyiydi yine batak oynuyoruz ve batıyoruz ayneniyi değildi şimdi tamamen batıyoruz
kaçan kaçıyor bende deniyeceğimOlum adamların 10 cent'i bizim 1 lira
Alıntıyı görüntüle
şuanki durumdan iyiydi yine batak oynuyoruz ve batıyoruz aynen![]()
Kampanya ile ilgili bir söz old- school derken eski oyunlardan vb. gibi bir şeyden bahsediyor büyük ihtimalle PS 5'de oyun yağmuru var gibi bir kampanya sözü.
karadenizden rusyaya geç gerisi kolay beyler bavulları toplayın gidiyoruzkaçan kaçıyor bende deniyeceğim
denerizkaradenizden rusyaya geç gerisi kolay beyler bavulları toplayın gidiyoruz![]()
olum ben yakınım rizeliyim siz nerelisiniz ?deneriz
antalya az uzak ama hallederizolum ben yakınım rizeliyim siz nerelisiniz ?![]()
yanımızda götürürüz başkan çaylar rizeli olarak bendenBoş yapmayı bırakıp keyif çayınızı için onlarda Türk çayı var mı? yok eee daha ne laf ediyorsun vatan haini falan mısın?
illa anlamayan oluyor İRONİ yaptım arkadaşlar. Fakat devlet büyükleri bu konuda ciddi gibi![]()
2 deniz geç karadenizdesinantalya az uzak ama hallederiz