birdahaki malesef birdahaki yıla gelir ama sen zaten konu açmıştın bunumu alsam 50 k like ile gelecek olanımı alsam diye bitince pişman olma kanka içine sinmediyse olmadığı için kıymetlendiBidaja helmez ya
41K da kalmışAlmış mı ?
fiyatı 6300 yapmış bir deAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Morinyo ne oldu niye kızgın attın ben satmıyom internette gördüm yorumun nedir
Senin satmadığını biliyorum, bazı fırsatçıların alıp pahalıya satmasına üzülüyorum. Ben sistemi sepete ekleyemedim bile, ihtiyacı olmayanların alması kötü oldu.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yurt dışına çıkmak mı jsdjkfnskdnfjknsdnfAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Güvenlik kodunu girdim site dondu karttan çekildi ama siparş onaylanmadı göze alıp siz de almayın bence
Zorda olsa aldık darısı alamayanların başına...Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sistemi 12 taksit aldim. Site gerçekten aşırı yavas. Zorlanarak da olsa siparisi verdim. Kredi karti provizyona dustu. Ancak sitede siparişlerimde görünmüyor ne yapicaz.
arkadaşlar bende eriştim güvenlik kodunu girdim site bembeyaz oldu bir dahada giremiyorum alamazsam ölürüm![]()
ben girdim ve aldım tek seferde![]()
Aynı problem bende de oldu. Ödemeyi aldı ancak siparişlerde gözükmüyor
Sonunda zor da olsa aldık. Belki parçalar konusunda şikayet edenler var yalnız bütçesi az olanlar için bu fiyata bu ürün kacmazdi. Tek tek toplasan 6500-7000 arası bir maliyete geliyor.
arkadaşlar sipariş onaylanınca ek olarak mailde geliyormu itopyada
Yarına kadar yapılır diye düşünüyorum.
Merhaba, Uzun Zamandır Bilgisayar almayı istiyordum bende tam o sırada bu sistem denk geldi Kıyak fiyat için Emeği geçen herkese teşekkürler![]()
Sistemi Alan Arkadaşlar Sipariş Sürecini, Kendi Elde Ettikleri Benchmark Ve Performans Sonuçlarını, FPS Ve Özellikle Sıcaklık Değerlerini Bu Konu Üzerinden Paylaşabilirler.EVET gözüktü fakat şimdide mail gelmiyor bir sıkıntı olurmu siparişlerimde var bir saniye aşağıya fotoğrafını koymayı dneyeceğim
İkisi için de 250TL Mi ?Evet Bilgisayarı aldık. Şimdi bu bilgisayarda kullanmak için Klavye ve Mouse lazım. F/P olarak aydınlatmalı önerebileceğiniz (Bütçe:250 TL) Klavye ve Mouse nelerdir?
Evet...İkisi için de 250TL Mi ?
Evet...
Bütçemin az olduğunun farkındayım. Peki sadece mouse önerisi alabilir miyim? Özellikle oyunlarda kullanmak için. 200 TL geçmezse güzel olur.İkisi için de 250TL Mi