Anadolumu İmam Hatipmi?

Reaksiyon skoru
0
Halihazırda başarısı yüksek, imkanları fazla ve büyük kampüslü bir Anadolu imam hatip lisesinde okuyorum ve nakil aldırmayı düşünüyorum. Okulun uzaklığı, okulun ortamı nakil isteme sebeplerim arasında. Sömestırda, yine başarısı yüksek ama kampüsü küçük ve imkanları az olan bir anadolu lisesine nakil aldırmayı düşünüyorum. Özellikle imam hatip lisesinden anadolu lisesine geçen kişilere soruyorum, imam hatipten anadoluya geçince ortamda çok fazla bir değişme olurmu, nakil aldıktan sonra uyum zormu olur? Ve son olarak, ben anadolu lisesine ortam yapmak için karı kız işlerine bulaşmak için gitmiyorum ama gideceğim okulda kızlar ağırlıklı, ve ben şu ana kadar imam hatip okuduğum için en azından okul zamanlarında karşı cinsle çok konuşmuyordum, hatta hiç konuşmuyordum denilebilir. Yani karşı cinsle konuşurken heyecan ve stres altında oluyorum, normal bir erkek arkadaşımla konuşur gibi konuşamıyor ve davranamıyorum. Bu ortama uyum sağlamam zor olurmu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Hocam çok uzun yazmışsınız bence anadoluyu tercih edin. Hem utangaö birisiyseniz kızlarla arkadaşlık kurup kendinizi açabilirsiniz, imkanları pek şey etmemek gerek bence, çünkü altı üstü bahçede beden hocası ısındırma haraketleri vs yapar. Aklıma gelirse düzenleyip düzenleyip dururum yazıyı.

Hocam çok uzun yazmışsınız bence anadoluyu tercih edin. Hem utangaö birisiyseniz kızlarla arkadaşlık kurup kendinizi açabilirsiniz, aklıma gelirse düzenleyip düzenleyip dururum yazıyı.
içimi dökeyim dedim, teşekkür ederim cevabın için

Halihazırda başarısı yüksek, imkanları fazla ve büyük kampüslü bir Anadolu imam hatip lisesinde okuyorum ve nakil aldırmayı düşünüyorum. Okulun uzaklığı, okulun ortamı nakil isteme sebeplerim arasında. Sömestırda, yine başarısı yüksek ama kampüsü küçük ve imkanları az olan bir anadolu lisesine nakil aldırmayı düşünüyorum. Özellikle imam hatip lisesinden anadolu lisesine geçen kişilere soruyorum, imam hatipten anadoluya geçince ortamda çok fazla bir değişme olurmu, nakil aldıktan sonra uyum zormu olur? Ve son olarak, ben anadolu lisesine ortam yapmak için karı kız işlerine bulaşmak için gitmiyorum ama gideceğim okulda kızlar ağırlıklı, ve ben şu ana kadar imam hatip okuduğum için en azından okul zamanlarında karşı cinsle çok konuşmuyordum, hatta hiç konuşmuyordum denilebilir. Yani karşı cinsle konuşurken heyecan ve stres altında oluyorum, normal bir erkek arkadaşımla konuşur gibi konuşamıyor ve davranamıyorum. Bu ortama uyum sağlamam zor olurmu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Direkt okumadan söyleyim Anadolu :D.
Okudum aynı fikrim devam ediyor, ve kızlardan kaçarak bir yere varamazsın git konuş ne olacak ki sanki? 3 günlük dünya salla gitsin.

Yani ben İmam hatip lisesinden Anadoluya ordan açığa geçtim. Pişmanım. Benim bulunduğum imam hatipte robotik atölyeler açılacaktı. Şansa gel, ben nakil aldırdım açıldı.
Yani burda bize sorman hata.

Sonuçta bulunduğun imam hatibi bilmiyoruz. Ortamı bilmiyoruz. O okuldaki psikolojik halini bilmiyoruz, konumunu bilmiyoruz. Gideceğin yerde nasıl olacak onu bilemeyiz.

Karar senin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan destek alma bu konuda. %99 anadolu cevabını alacaksın. Pek sağlıklı cevaplar da olmayacak.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9. sınıf
Hocam yolun başındasınız daha eğer anadoluya geçerseniz ortama alışmanız pek uzun sürmez bence, en iyisi anadoludaki hocalarla müdürle vs konuşmak olur ve imamhatipdeki hocalarla müdürlerle konuşmak @Alexa hocamın dediği gibi bir şey olursa ve istediğiniz üniverisite hakkında bölüm açılır ve kaçırırsanız canınız çok yanar.

e bulaşmak için gitmiyorum ama gideceğim okulda kızlar ağırlıklı, ve ben şu ana kadar imam hatip okuduğum için en azından okul zamanlarında karşı cinsle çok konuşmuyordum, hatta hiç konuş
Ortamdan mutsuzsan, ev uzaklığını sevmiyosan ama iyi bir liseyse çok şey kaybedersin. İmamHatipten anadoluya geçersen ders ağırlığı biraz gidecektir ama sen bilirsin yine de. Yani ben hocaları kötü, ortamı güzel olan bir anadolu lisesi yerine hocaları, kampüsü çok iyi olan ama ortamı kötü olan bir imam hatip tercih ederdim

Üni düşünmüyorsan direkt mesleğe atılacaksan bazı imamhatiplerin olanakları çok iyi oluyor. Gideceğin imamhatipin imkanları iyiyse ve meslekten yürümeyi düşünüyorsan hiç beklemeden imamhatipe git derim. Ama üniversite okuyacağım veya okulun imkanları çok iyi değil diyorsan anadolu tercih etmelisin bence

Kesinlikle Anadolu'ya geçiş yap. Bu arada merak ettim imam hatip okulunu hangi okul bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,034
Üyeler
190,846
Son üye
Doyle
Geri