Anadolumu İmam Hatipmi?

İmam hatipleri sevmiyom ortaokul hayatımın nerdeyse çeyreğini öğlenci olarak geçirdim. He giden gider ama orda kazanacağın eğitimle Anadolu'da kazanacağın eğitimin gökdelenle normal evin arasındaki fark kadar var. (TR eğitimini baz alarak)

Anadolu tabii ki her yönünden daha iyi, ileride arapça neyine yarıyacak suriyelilerle mi konuşucaksın sghdfgudfguhdfg
bi güzel yönü var kuran fln okursun ama türkçesi var ne gerek var arapçasına

Anadolu tabii ki her yönünden daha iyi, ileride arapça neyine yarıyacak suriyelilerle mi konuşucaksın sghdfgudfguhdfg
bi güzel yönü var kuran fln okursun ama türkçesi var ne gerek var arapçasına
Araplar Türkiye'de yatırım yapıyor ve Arapça bilmek de iş hayatında işine yarıyor. Ha gerek var mı, o ayrı.

Din derslerin iyiyse geçmene gerek yok bence. Anadolu ve Anadolu İmam Hatip Lisesinin neredeyse farkı yok.

Halihazırda başarısı yüksek, imkanları fazla ve büyük kampüslü bir Anadolu imam hatip lisesinde okuyorum ve nakil aldırmayı düşünüyorum. Okulun uzaklığı, okulun ortamı nakil isteme sebeplerim arasında. Sömestırda, yine başarısı yüksek ama kampüsü küçük ve imkanları az olan bir anadolu lisesine nakil aldırmayı düşünüyorum. Özellikle imam hatip lisesinden anadolu lisesine geçen kişilere soruyorum, imam hatipten anadoluya geçince ortamda çok fazla bir değişme olurmu, nakil aldıktan sonra uyum zormu olur? Ve son olarak, ben anadolu lisesine ortam yapmak için karı kız işlerine bulaşmak için gitmiyorum ama gideceğim okulda kızlar ağırlıklı, ve ben şu ana kadar imam hatip okuduğum için en azından okul zamanlarında karşı cinsle çok konuşmuyordum, hatta hiç konuşmuyordum denilebilir. Yani karşı cinsle konuşurken heyecan ve stres altında oluyorum, normal bir erkek arkadaşımla konuşur gibi konuşamıyor ve davranamıyorum. Bu ortama uyum sağlamam zor olurmu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
Yazıyı okumadım ama ben sırf yakın diye İmam Hatip lisesine gittim ve 3 ders fazladan gördüm onlarda kolaydı zaten. Ben çok eğlendim diyebilirim hiç pişman değilim senin olduğun şehirdeki okulları incele hangisi iyi geliyorsa onu seç pek bir şey fark etmiyor sonuç yine YKS'de bitiyor hangi lisede okursan oku %70 diyebilirim ki çoğu derste temelin zayıf olacak ha çok inek olursan onu bilemem ama bence çok takma.

Asla imamhatip seçme asla türkiyedeki en iyi lise olsa bile ona gitme 2.ye git asla gitme asla

Geri