Neler Yeni

Yardım Anakart alacağım hangi markanın garantisi daha iyi?

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
furkan
gigabyte aorus x870 elite ice alıcam GARANTİSİ İYİ MİDİR GENEL OLARAK EKRAN KARTINIDA AORUS VEYA AERO DÜŞÜNEBİLİRİM GARANTİ KONUSUNDA NASIL?

VEYA ASUS NASIL HANGİSİ DAHA İYİDİR GARANTİ KONUSUNDA ?

ASUS ROG X870-A DÜŞÜNÜYORUM DURUMA GÖRE AMA HANGİSİ DAHA İYİDİR GARANTİ OLARAK

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Yücel
gigabyte ın biosunda bi ara sorun vardı die biliyom ben o yüzden vaz geçmiştim şuan düzeldimi bilmiyorum asus iyi ama ikisininde garanti aynı die biliyorum 2 yıl

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
gigabyte ın biosunda bi ara sorun vardı die biliyom ben o yüzden vaz geçmiştim şuan düzeldimi bilmiyorum asus iyi ama ikisininde garanti aynı die biliyorum 2 yıl
Ya onu bende duymuştumfa ne gibi sorun vardı hatırlıyor musun?

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Talha Yücel
Ya onu bende duymuştumfa ne gibi sorun vardı hatırlıyor musun?
benim hatırladığım bazen açılmıyor çöküyor hdmı kablosu dışında açılmıyodu her monitör de açılmıyodu öle hatırlıyorum ondan vaz geçtim gigabyte b550 gaming x v2 alckatım yoksa o olmayınca msı b550m pro vdh wifi aldım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Furkan
benim hatırladığım bazen açılmıyor çöküyor hdmı kablosu dışında açılmıyodu her monitör de açılmıyodu öle hatırlıyorum ondan vaz geçtim gigabyte b550 gaming x v2 alckatım yoksa o olmayınca msı b550m pro vdh wifi aldım
Acaba çözülmüş müdür? Nerden bulabiliriz bilmiyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asuslarda da şuan ekran kartı çıkarıp takarken ekran kartı soketine hasar verilebiliyormuş çıkarırken öyle görmüştüm

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birisinin biosunda sorun var birisinin ekran kartı çıkarıp takarken :D

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
baba merhaba
Asus ürünler 3yil garantili oluyor ben Asus yonelirdim fiyatları yakınsa

Masteries

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus ürünler 3yil garantili oluyor ben Asus yonelirdim fiyatları yakınsa
asusun 3 yıl garantisi varda garanti konusunda redditten baktım herkes tüm globalde sorun yaratıyor değişimde onarımda diyolar. arada 2k fiyat farkı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

asusun son zamanlarda redditte çıkan ekran kartı çıkarırken ekran kartına zarar veriyor olmasını gördüm. bu forumdada söylediler. gigabytede biosta ufak tefek yazılımsal sorun olabiliyor muş sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kayra Tez
gigabyte aorus x870 elite ice alıcam GARANTİSİ İYİ MİDİR GENEL OLARAK EKRAN KARTINIDA AORUS VEYA AERO DÜŞÜNEBİLİRİM GARANTİ KONUSUNDA NASIL?

VEYA ASUS NASIL HANGİSİ DAHA İYİDİR GARANTİ KONUSUNDA ?

ASUS ROG X870-A DÜŞÜNÜYORUM DURUMA GÖRE AMA HANGİSİ DAHA İYİDİR GARANTİ OLARAK
asus alabilirsin

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Tayfun Balım
Anakart kullanıcı hatası olmadan bozulabilen bir parça değil. Fabrikasyon olarak bozuk ürün denk gelirse zaten değişim yaparlar.
Garanti konusunu pek umursamayın yani.
Şuanda en stabil bios msi ve gigabyte tarafında var. Asus dünya devi ama bu sıralar çokça şikayet görüyorum, ürünleri zaten pahalı, paramla rezillik çekmek istemem açıkçası.

Top Bottom