Yardım ANAKART BULAMIYORUM b850 x870

Çalışır çalışmasına da 9070xtnin bantgenişliğini pcie3.0x16 karşılamıyor…
Güçlü Kartlarda Daha Yüksek Olması tabii ki Önemli Ben İşin Gırgırındayım :)

Eskiden Bu Kadar Güçlü Kart Çıkmasına Rağmen 3.0 Fazlasıyla Yeterliydi .

Güçlü Kartlarda Daha Yüksek Olması tabii ki Önemli Ben İşin Gırgırındayım :)

Eskiden Bu Kadar Güçlü Kart Çıkmasına Rağmen 3.0 Fazlasıyla Yeterliydi .
Evet 6900xt başa baş yetiyor memory bus ve memory bus eşit olmasına rağmen memory clock yüksek olunca bant genişliği artıyor. Diğer teknolojileri hiçe sayarsak ikisini de pcie 3.0a takarsak 9070xt değil 6900xt kullanmış oluruz teorik olarak 🤣 pcie5.0 gereksiz zaten pcie4.0 rahat 4 nesil daha görürür.

Evet 6900xt başa baş yetiyor memory bus ve memory bus eşit olmasına rağmen memory clock yüksek olunca bant genişliği artıyor. Diğer teknolojileri hiçe sayarsak ikisini de pcie 3.0a takarsak 9070xt değil 6900xt kullanmış oluruz teorik olarak 🤣 pcie5.0 gereksiz zaten pcie4.0 rahat 4 nesil daha görürür.
a black and white photo of a man 's face with sunglasses .

yine geldi bu tipler neyse konuyu kirletmeye devam , gidip colorful en giriş seviyesinin anakartını söylersen tabi b850lerde pcie 4 görünür .n
neyse iyi forumlar
B850lerin arasında bir tek v14 colorfulda var pcie 4.0. Chipseti değiştirip onu neden değiştirmemişler acaba. B650m v15 bile 5.0.

bütçe sıkıntım yok asus rog strix b850 f düşünüyorum ama işte bu ana kartta ekran kartı pcie 4.0 mış galiba alacağım ekran kartının performansını düşürürmü
Teknik konuşuyorsunuz çok anlamıyorum
Biraz bakındım bu dediğim rog anakartın yok ses codeci kötü diyorlar yok ekran kartı takma yeri farklı olduğundan karta zarar verme olasılığı varmış
Bu kadar kişi yazmış çok mutlu oldum

bütçe sıkıntım yok asus rog strix b850 f düşünüyorum ama işte bu ana kartta ekran kartı pcie 4.0 mış galiba alacağım ekran kartının performansını düşürürmü
Teknik konuşuyorsunuz çok anlamıyorum
Biraz bakındım bu dediğim rog anakartın yok ses codeci kötü diyorlar yok ekran kartı takma yeri farklı olduğundan karta zarar verme olasılığı varmış
Bu kadar kişi yazmış çok mutlu oldum
Nerden Çıktı 4.0 Olduğu Hocam ?

5.0 Mevcut Anakartta , Ek Olarak Diğer Slotlarda 4.0 Desteği Var Sen Onlara Mı Takıldın Acaba .

Öyle İse Durum Bu Anakartı Almak İçin Hiç Bir Engel Yok Önünde Gönül Rahatlığı İle Alabilirsin .

Evet doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim benim bilgim yok.
Yani bu kartı almamda bir sıkıntı olmaz değil mi
Kartı aldığım takdirde en iyisimi olmuş olur
X870e lere felan gerek yok mu
Güvenli bir biçimde çalışır mı ramler olsun vesaire
Soruş tarzım çok cahilce ahhahaa ama dediğim gibi araştırmaya yeni başladım bu konuları

Evet doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim benim bilgim yok.
Yani bu kartı almamda bir sıkıntı olmaz değil mi
Kartı aldığım takdirde en iyisimi olmuş olur
X870e lere felan gerek yok mu
Güvenli bir biçimde çalışır mı ramler olsun vesaire
Soruş tarzım çok cahilce ahhahaa ama dediğim gibi araştırmaya yeni başladım bu konuları
B850 Chipseti Ve Bu Anakart Alabilceğin En İyi Seçenek Olabilir F/P Açısından .

B850 Chipseti Ve Bu Anakart Alabilceğin En İyi Seçenek Olabilir F/P Açısından .
bende de 4080s 7800x3d var bu rog anakart giriş seviyesindeki x870/e chipsetlilerden iyi mi? aktif olarak b650m gaming plus wifi kullanıyorum değiştirmenin farkını hisseder miyim? sorun olmazsa bana da 10-15 bandında öneri yapabilir misiniz konu açmıştım ama pek yazan olmamıştı.

Geri