Yardım anakart eksik güç girişi

EscaLion

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
33
merhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmu
Inkedmpg-x570-gaming-plus-3.jpg

merhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmuAlıntıyı görüntüle
Bildiğim kadarıyla sorun olmaz fakat yükte pc kapanır muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmuAlıntıyı görüntüle
Uygun psu almanı tavsiye ederim

Aerocoll 750w
bütçede en fazla 1300 TL
psu fena değil . resmini attığın 8+4 pin dönüştürücünün biraz daha kalitelisini bulursan işini görecektir. Fakat psu n eski ise ve değiştirmeyi düşünüyorsan sana psu konusunda yardımcı olmaya çalışırım...

psu fena değil . resmini attığın 8+4 pin dönüştürücünün biraz daha kalitelisini bulursan işini görecektir. Fakat psu n eski ise ve değiştirmeyi düşünüyorsan sana psu konusunda yardımcı olmaya çalışırım...
pek alamıyorum dönüştürücü kalitelerinden sana zahmet olmaz ise bakabilirmisin fiyatı önemli değil

Geri