Bildiğim kadarıyla sorun olmaz fakat yükte pc kapanır muhtemelenmerhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmuAlıntıyı görüntüle
Uygun psu almanı tavsiye ederimmerhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmuAlıntıyı görüntüle
çoklayıcı sipariş ettim şimdiBildiğim kadarıyla sorun olmaz fakat yükte pc kapanır muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygun psu almanı tavsiye ederim
8+4 pin bağlantılarını yapman gerekir...merhaba arkadaşlar yeni anakart aldım montajı yaptıktan sonra anakart cpu güç giriş kablosunun eksik olduğunu fakettim olanı taktım pc açıldı bi sorun olurmuAlıntıyı görüntüle
bunu alsam olurmu8+4 pin bağlantılarını yapman gerekir...
eğer psu nda 8pin ve 4pin çıkışların yoksa, böyle bir çözüm üretebilirsin. fakat ne kadar sağlıklı olur bilemem. bir de Alfais çok sıradan bir ürün...
hangi psu yu önerirsineğer psu nda 8pin ve 4pin çıkışların yoksa, böyle bir çözüm üretebilirsin. fakat ne kadar sağlıklı olur bilemem. bir de Alfais çok sıradan bir ürün...
mevcut psu n nedir ? bütçen ne kadar ?hangi psu yu önerirsin
Aerocoll 750wmevcut psu n nedir ? bütçen ne kadar ?
psu fena değil . resmini attığın 8+4 pin dönüştürücünün biraz daha kalitelisini bulursan işini görecektir. Fakat psu n eski ise ve değiştirmeyi düşünüyorsan sana psu konusunda yardımcı olmaya çalışırım...Aerocoll 750w
bütçede en fazla 1300 TL
pek alamıyorum dönüştürücü kalitelerinden sana zahmet olmaz ise bakabilirmisin fiyatı önemli değilpsu fena değil . resmini attığın 8+4 pin dönüştürücünün biraz daha kalitelisini bulursan işini görecektir. Fakat psu n eski ise ve değiştirmeyi düşünüyorsan sana psu konusunda yardımcı olmaya çalışırım...
bir bakayım. sonra yazarım...pek alamıyorum dönüştürücü kalitelerinden sana zahmet olmaz ise bakabilirmisin fiyatı önemli değil
tamam saolasınbir bakayım. sonra yazarım...