Anakart önerisi AM5 chipli

emre27

80+
Reaksiyon skoru
2
Herkese merhaba ryzen 7 9800x3d ve RTX 5080 ti DDR5 ram ve m.2 pci 5.0li bir sistem toplayacam anakart öneriniz var mi bütçe sorunum yok sadece anakart modeli paylaşsanız yeterli benim icin yurt disinda oldugum icin burdan tedarik edeceğim teskkur ederim.

Herkese merhaba ryzen 7 9800x3d ve RTX 5080 ti DDR5 ram ve m.2 pci 5.0li bir sistem toplayacam anakart öneriniz var mi bütçe sorunum yok sadece anakart modeli paylaşsanız yeterli benim icin yurt disinda oldugum icin burdan tedarik edeceğim teskkur ederim.
Beyaz sistem mi diziyorsun normal mi? Birde asusta ekran kartı takıp çıkarırken sıkıntı varmış ekran kartına zarar veriyormuş. Tak çıkar yaparken o yüzden asus almayabilirsin. Kaç ssd takacan filan bunları yazarsan ve oc yapacan mı onları yazarsan daha iyi yardımcı olurlar

MSI B650M WİFİ
Hocam pci express m.2 de 5.0 yok dogru muyum cok iyi fiyat yoksa eyv.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin

Beyaz sistem mi diziyorsun normal mi? Birde asusta ekran kartı takıp çıkarırken sıkıntı varmış ekran kartına zarar veriyormuş. Tak çıkar yaparken o yüzden asus almayabilirsin. Kaç ssd takacan filan bunları yazarsan ve oc yapacan mı onları yazarsan daha iyi yardımcı olurlar
renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin oc yapmayacam

hocam cok iyi fiyat olarak wifi 7 olması 5.0 olması evimdeki internet 4 gbps cunku ideal bu eyvv

Hocam pci express m.2 de 5.0 yok dogru muyum cok iyi fiyat yoksa eyv.

renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin

renk fark etmez 2 tane m.2 pci 5.0 lazim ssd icin oc yapmayacam
Ben gigabyte x870 aorus elite ice alacam bunun siyahıda var. Bi bak istersen

Ha bide 3 4 tane 5.0 m2 var

Bu anakartta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri