- Bütçe
- 20000
artı eksi yönleri ile belirtirsek tecrübe sağlayan kişiler daha fazla bilgilenelimBEnim gönlüm aorus dan yanadır herzaman
Aga çok güzel cevap vermişsin öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ben yeni teknolojiye biraz fransız kaldım enson ddr3 te. Şimdi Tecrübeni ve bilgine dayarak hangisini almalıyım sence veya senin başka önerebileceğin var ise onada bakarım. Tek bildiğim evet kartlar üst seviye ve bir kez alıcam bu sistemi rahat 5 sene daha alamam Full AMD 4 kanal ram li kurmayı düşünüyorumBuradaki ankartların hepsi üst düzey modeller. Pcie iş hatları hangi alanlar için ayrılmış ona bakarak seçim yapın. Bağımsız usb 4.0 mı 10 gigabit ethernet mi 2. M2 mi ona göre seçim yapın.
Neden Asus almalıyım hocam ? bunlarıda açıklarsan sevinirimMerhaba, Alternatif olarak Asus düşünebilirsiniz. aşağıdaki 2 model fiyat aralığınıza uygun görünüyor.
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Arkadaşlar
Aga sebepleri yok mu ? bundan bundan dolayı bu markayı tercih etmelisin diye ?asus veya asrock![]()