- Reaksiyon skoru
- 880
Muhtemelen ya anakart ya işlemci beyler
B550 mkAnakart modeli nedir
Ramlerden bir sorun olabilirB550 mk
Sistemin çalışmadığını söylemiş dram hatası olabilirgorseldeki ısık bendeki b450 anakartımdada var kucuk bir aydınlatma gibi bir şey isterseniz bios üzerinden kontrol saglayabilirsiniz kapatabilirsiniz veya yanıp sondure bilirsiniz sabit sarı yanar ama
Önceki gün kullandım norml bir şekilde kapattım işten eve geldim tuşa bastım açılmıyor kapalıyken ne olmuş olabilir kiRamlerden bir sorun olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistemin çalışmadığını söylemiş dram hatası olabilir
Ram slotu değiştirip denermisinÖnceki gün kullandım norml bir şekilde kapattım işten eve geldim tuşa bastım açılmıyor kapalıyken ne olmuş olabilir ki
konuyu acan arkadas oyle bir şey dememiş diger arkadasda kendi konusunu acmıs zatenRamlerden bir sorun olabilir
Sistemin çalışmadığını söylemiş dram hatası olabilir
Bu ışık, anakartın ses yollarını aydınlatan dekoratif bir LED aydınlatmadır. Temel amacı, anakartın güç aldığını ve bekleme modunda (standby) olduğunu göstermektir. Bilgisayarınız kapalıyken bile prize takılı ve güç kaynağınız (PSU) açıksa bu ışık yanmaya devam eder.Anakart bu ışık meden yanar
Pardon karıştırmışımkonuyu acan arkadas oyle bir şey dememiş diger arkadasda kendi konusunu acmıs zaten
Tek slot ram le denesem olur muRam slotu değiştirip denermisin
Denedim değişen bişey olmadı hala tık yokRam slotu değiştirip denermisin
Ekran kartı tam takılı mı? Ekran kartının klipsini açın sökün tekrar takın oradan da emin olun. Ama en basitinden kabloları kontrol edin. Aile ile yaşıyorsanız anneniz falan temizlerken oynatmış olabilir. Varsa HDMI yoksa DP kablosunu bir kontrol edin hocam.Tek slot ram le denesem olur mu
Denedim değişen bişey olmadı hala tık yok
Ekran kartı sökük şuan mevzu görüntü almak değil bilgisayar hiç açılmıyor herşeyi söktüm taktım kontrol ettim sadece işlemciyle oynamadımEkran kartı tam takılı mı? Ekran kartının klipsini açın sökün tekrar takın oradan da emin olun. Ama en basitinden kabloları kontrol edin. Aile ile yaşıyorsanız anneniz falan temizlerken oynatmış olabilir. Varsa HDMI yoksa DP kablosunu bir kontrol edin hocam.
Güç düğmesinin kablosunu doğru taktiginiza emin misinizEkran kartı sökük şuan mevzu görüntü almak değil bilgisayar hiç açılmıyor herşeyi söktüm taktım kontrol ettim sadece işlemciyle oynamadım