HuseyinBy01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 789
ram yanlış sokete takmış olabilirmisinB550M-K anakartım var sistemimi az önce monte ettim.ve ilk defa açılacak ekran gelmiyor ve anakart turuncu ışık yakıyor nasıl sistemi açabilirim yardımcı olur musunuz
Tüm soketler doluram yanlış sokete takmış olabilirmisin
bir dakika anakart modeliniz nedir b450 miB550M-K anakartım var sistemimi az önce monte ettim.ve ilk defa açılacak ekran gelmiyor ve anakart turuncu ışık yakıyor nasıl sistemi açabilirim yardımcı olur musunuz
B550M-kbir dakika anakart modeliniz nedir b450 mi
o sarı ışık anakartın yonga seti ışıgı rgb yani sabit sarı yanar bendede varB550M-k
Sistem açılmıyor ama bunu nasıl çözerimo sarı ışık anakartın yonga seti ışıgı rgb yani sabit sarı yanar bendede var
Işık sabit yanmıyor yanıp sönüyorSistem açılmıyor ama bunu nasıl çözerim
büyük ihtimal toplarken bir hata yaptınız veya bir parçada bir sorun var ışık yanıp soner onu bios ayarlarsın istersen yanıp soner istersen sabit yanar yada kapatırsınSistem açılmıyor ama bunu nasıl çözerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Işık sabit yanmıyor yanıp sönüyor
İlk açılış biraz uzun sürebilir, biraz beklemenizi öneririm açılış düğmesine bastıktan sonra.B550M-K anakartım var sistemimi az önce monte ettim.ve ilk defa açılacak ekran gelmiyor ve anakart turuncu ışık yakıyor nasıl sistemi açabilirim yardımcı olur musunuz
Evet taktım ilk sistem toplamam değil ama bunda böyle bir sorunla karşılaştımbüyük ihtimal toplarken bir hata yaptınız veya bir parçada bir sorun var ışık yanıp soner onu bios ayarlarsın istersen yanıp soner istersen sabit yanar yada kapatırsın
belki şaçma ama hep gözden kacar ekran kartı güç girişini taktınmı
25dakika olduİlk açılış biraz uzun sürebilir, biraz beklemenizi öneririm açılış düğmesine bastıktan sonra.
25 dk da sürmemesi gerekir tabi ki. Montajla alakalı bir aksaklı muhtemel. Monitör kablosunu ekran kartına taktığınızdan da emin olun, insanlık hali alışkanlık hali anakart sokete akıl gidebiliyor.Evet taktım ilk sistem toplamam değil ama bunda böyle bir sorunla karşılaştım
25dakika oldu
Hocam ekran geldi sistem açıldı şuan sistemi kuruyorum ama şuan işlemci soğutucu çalışmıyor bunu nasıl yapabilirim25 dk da sürmemesi gerekir tabi ki. Montajla alakalı bir aksaklı muhtemel. Monitör kablosunu ekran kartına taktığınızdan da emin olun, insanlık hali alışkanlık hali anakart sokete akıl gidebiliyor.
Cpu fan yazan yere takmalısınız soğutucunun pin uclarını. İşlemcinin hemen üstünde olması lazım pin girişleriHocam ekran geldi sistem açıldı şuan sistemi kuruyorum ama şuan işlemci soğutucu çalışmıyor bunu nasıl yapabilirim