Çözüldü✓ Anakart turuncu ışık yakıyor

merhaba bende şuan aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz size nerden ulaşabilirim
Sorunu monitörü kapatıp açarak çözdüm. Turuncu ışık tamamen anakartın aydınlatması ile alakalı bir durum herhangi bir sorun vs olduğunu belirtmiyor.

hocam sizin anakartınızın asus PRIME B550M-K olduğunu varsaıyorum. bu anakartta 1 adet cpu 2 adet kasa fan çıkışı var
pump olmadığı için tahminimce fan deviri ayarlamaya çalışıyor ve voltajı yetmiyor pompaya.
montajda cha fan1 boşta olduğunu görüyorum.
daha sağlıklı bir montaj için pompayı sadece cpu-fan1 e tak ve biostan bunu %100 de sürekli şekilde çalışcak şekilde ayarla
radyatör fanlarını cha_fan1 e bağla. kasa fanlarını da cha_fan2 ye bağla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cha_fan1 bios pilinin yanında.
cha_fan2 anakartın alt kısmında ortada
cpu_fan1 zaten pompa ve fanlar bağlı gibi görürsün

hocam sizin anakartınızın asus PRIME B550M-K olduğunu varsaıyorum. bu anakartta 1 adet cpu 2 adet kasa fan çıkışı var
pump olmadığı için tahminimce fan deviri ayarlamaya çalışıyor ve voltajı yetmiyor pompaya.
montajda cha fan1 boşta olduğunu görüyorum.
daha sağlıklı bir montaj için pompayı sadece cpu-fan1 e tak ve biostan bunu %100 de sürekli şekilde çalışcak şekilde ayarla
radyatör fanlarını cha_fan1 e bağla. kasa fanlarını da cha_fan2 ye bağla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cha_fan1 bios pilinin yanında.
cha_fan2 anakartın alt kısmında ortada
cpu_fan1 zaten pompa ve fanlar bağlı gibi görürsün
Sistemde herhangi bir sorun yok konuyu Aralık'ta açmıştım 😅

Sistemde herhangi bir sorun yok konuyu Aralık'ta açmıştım 😅
Tarihe bakmadım ya enes hortlatmış konuyu 🥲. Yine de dediğim gibi yapabilirsiniz. Tek fan çıkışına yüklenmemiş güç dağılımı daha iyi olur

Geri