Anakartıma 2.ssd yi adaptör ile takabilir miyim

Reaksiyon skoru
33
Gigabyte a620m h model anakartım var 1adet pci exp. X1 slotu var.M2 slotum dolu 2. M2 ssdyi adaptör ile pci exp portunda kullanabilir miyim ?

M2 usb dönüştürücü ile daha yüksek alabilirsin usb 3.0 üzerinden

Şahsen USB To M2 aldım kullandım herhangi bir problem yaşamadım sende yaşamazsın.

evet ben şuan öyle kullanıyorum h610m-e anakartta. hız olarak da sata ssd hızı alıyorsun x1'den dolayı
Anladım. Önerebileceğin marka model var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M2 usb dönüştürücü ile daha yüksek alabilirsin usb 3.0 üzerinden
Oyun veya program kullanımında usb üzerinde sorun olur mu? Pci exp ten düşünüyordum normslde

Şahsen USB To M2 aldım kullandım herhangi bir problem yaşamadım sende yaşamazsın.
Hız ne aliyosun

Oyun oynayacaksan çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Takılmalar yaşarsın. Ne kadar aldığımı hatırlamıyorum ama tam verim alamıyordum. Anakart değiştirince 2 tane m2 yi sltolarına taktım rahatım kenarda duruyor usb to m2 aparatı.

Oyun oynayacaksan çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Takılmalar yaşarsın. Ne kadar aldığımı hatırlamıyorum ama tam verim alamıyordum. Anakart değiştirince 2 tane m2 yi sltolarına taktım rahatım kenarda duruyor usb to m2 aparatı.

Oyun olmaz da program vs olacak kopma yaparsa sıkıntı olur.pci exp portu daha mantıklı

Geri