Yardım Anakartıma Uyumlu Ram Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,183
B850 Tomahawk Wifi anakart için uyumlu ram söyler misiniz Sk hynix Çip kullanan 6000mhz Cl30 değerinde olması gerekiyor sanırım benim bulduğum ramler bunlar tasarım olarak çok hoşuma gidiyor ama uyumlu mu bilmiyorum

İşlemci modelini yazar mısın

lexar ares kingston gibi markalar da var ama kullanmadım bir de KLEVV markası yüksek frekans f/p oluyor

benim kullandığım ram bu sıkıntısız çalışıyor patriot boşundan geçtim ama bu fiyata alınmaz 5.2K'ya almıştım https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-dual-kit-30-40-40-1-35v-fiyati,94113866.html

lexar ares kingston gibi markalar da var ama kullanmadım bir de KLEVV markası yüksek frekans f/p oluyor

benim kullandığım ram bu sıkıntısız çalışıyor patriot boşundan geçtim ama bu fiyata alınmaz 5.2K'ya almıştım https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-dual-kit-30-40-40-1-35v-fiyati,94113866.html
xpg lancer rgb önceki sistemimde kullandığım için tasarımı sıktı ondan G skill istiyorum ama sorunsuz olması da önemli benim için G skill alınır mı indrim bekliyorum bir de amazondan Cl değeri çok farklı yazılmış anlamadım bu ram 6000mhz Cl 30 mu değil mi

Ekler

• IMG_0271.webp
    IMG_0271.webp
    33.3 KB · Hit: 8
G.Skill
6000mhz CL28

6000mhz CL30

G.Skill
6000mhz CL28

6000mhz CL30
çok pahalı hocam maks 6k bütçe var

xpg lancer rgb önceki sistemimde kullandığım için tasarımı sıktı ondan G skill istiyorum ama sorunsuz olması da önemli benim için G skill alınır mı indrim bekliyorum bir de amazondan Cl değeri çok farklı yazılmış anlamadım bu ram 6000mhz Cl 30 mu değil mi
yok o 6000 cl30 orda sorun yok

yok o 6000 cl30 orda sorun yok
tamamdır hocam çok sağolun işlemcimi seçince yine ram konusu açacağım nolur nolmaz 7800x3d ile 9700x arasında kaldım karar veremiyoruö

böyle ramlerin normal frekansı hepsi 4800mhzdir üstü overclock ile yapıldığı için saf hali yazılıyor ürünü tanıtırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır hocam çok sağolun işlemcimi seçince yine ram konusu açacağım nolur nolmaz 7800x3d ile 9700x arasında kaldım karar veremiyoruö
rica ederim, bütçeye göre tabi ama oyun içinse x3d işlemciler daha iyidir

böyle ramlerin normal frekansı hepsi 4800mhzdir üstü overclock ile yapıldığı için saf hali yazılıyor ürünü tanıtırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim, bütçeye göre tabi ama oyun içinse x3d işlemciler daha iyidir
oyun için olacak 9700x daha yeni bir işlemci olduğu ve daha serin çalıştığı için cezbediyor biraz Bu ramleri alıyorum o zaman indirimi bekleyip alacağım

Geri