Anakartımda oc yazıyor overclock yapabilirmiyim

Skytten

80+
Reaksiyon skoru
37
Anakartım a320m s2h oc yazıyordu aldım
Ryzen 3 1200 aldım ve oc yazıyordu anakartta fakat genelde YouTube daki videolara baktığımda oc olmaz diyorlar ama satın aldığım mağazada üzerinde oc ibaresi gördüm sizce yapılır mı ? Acilll

anakart modelinde o.c yazmasa bile anakartlarda overclock yapılabiliyor

Anakarta OC yapılamaz. Bahsettiği şey RAM ile ilgili. OC ibaresini kafana takma sen.

Anakart'a OC yapamazsınız, RAM'e OC yaparsınız. Onun haricinde işlemciye de OC yapamazsınız, OC yapmak için en düşük B350 çipsetli bir anakart lazım. A320M çipsetli anakartlar ile Athlon 2XXG-3XXXG ve A serisi AM4 APU işlemcilere OC yapabilirsiniz, Ryzen serisine OC yapamazsınız.

Anakarta OC yapılamaz. Bahsettiği şey RAM ile ilgili. OC ibaresini kafana takma sen.
Ram değil işlemci üzerinde yapabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart'a OC yapamazsınız, RAM'e OC yaparsınız. Onun haricinde işlemciye de OC yapamazsınız, OC yapmak için en düşük B350 çipsetli bir anakart lazım. A320M çipsetli anakartlar ile Athlon 2XXG-3XXXG ve A serisi AM4 APU işlemcilere OC yapabilirsiniz, Ryzen serisine OC yapamazsınız.
Ram e her anakartta oc yapılmıyor mu zaten ben işlemciyi kastettim

A320 olduğu için yapamazsınız.

İşlemci'ye OC yapamazsınız. A320 çipsetli anakartlar sadece AM4 Athlon ve AM4 A serisi APU'lar ile OC yapmanıza izin veriyor. Ryzen işlemcilere OC imkanı sunmuyor.

İşlemci'ye OC yapamazsınız. A320 çipsetli anakartlar sadece AM4 Athlon ve AM4 A serisi APU'lar ile OC yapmanıza izin veriyor. Ryzen işlemcilere OC imkanı sunmuyor.

Hayır hiç bir işlemci ile oc olmuyor, AM4 ile OC olsa tüm Ryzen işlemcile rile OC olurdu.

anakart modelinde o.c yazmasa bile anakartlarda overclock yapılabiliyor
Evet şuan hiç bilmeyen bir insan senin yüzünden yanlış bilgi sahibi olmuş olabilir dostum. Neye dayanarak bu bilgiyi yazdın?

Hayır hiç bir işlemci ile oc olmuyor, AM4 ile OC olsa tüm Ryzen işlemcile rile OC olurdu.
Araştırıp gelebilirsin. Athlon 3000G ve A serisi APU'lar ile OC yapma imkanı veriyor A320 anakartlar. "AM4 ile OC olsa Ryzen'ler de OC olurdu." demek kadar da saçma bir düşünce yok.

Araştırıp gelebilirsin. Athlon 3000G ve A serisi APU'lar ile OC yapma imkanı veriyor A320 anakartlar. "AM4 ile OC olsa Ryzen'ler de OC olurdu." demek kadar da saçma bir düşünce yok.
Dostum tatrtışmanıza gerek yok sadece ryzen işlemci için sormuştum cevabımı aldım teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,471
Üyeler
192,363
Son üye
ali55akg
Geri