Ram değil işlemci üzerinde yapabilirmiyimAnakarta OC yapılamaz. Bahsettiği şey RAM ile ilgili. OC ibaresini kafana takma sen.
Ram e her anakartta oc yapılmıyor mu zaten ben işlemciyi kastettimAnakart'a OC yapamazsınız, RAM'e OC yaparsınız. Onun haricinde işlemciye de OC yapamazsınız, OC yapmak için en düşük B350 çipsetli bir anakart lazım. A320M çipsetli anakartlar ile Athlon 2XXG-3XXXG ve A serisi AM4 APU işlemcilere OC yapabilirsiniz, Ryzen serisine OC yapamazsınız.
A320 olduğu için yapamazsınız.Ram değil işlemci üzerinde yapabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ram e her anakartta oc yapılmıyor mu zaten ben işlemciyi kastettim
İşlemci'ye OC yapamazsınız. A320 çipsetli anakartlar sadece AM4 Athlon ve AM4 A serisi APU'lar ile OC yapmanıza izin veriyor. Ryzen işlemcilere OC imkanı sunmuyor.Ram değil işlemci üzerinde yapabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ram e her anakartta oc yapılmıyor mu zaten ben işlemciyi kastettim
İşlemci'ye OC yapamazsınız. A320 çipsetli anakartlar sadece AM4 Athlon ve AM4 A serisi APU'lar ile OC yapmanıza izin veriyor. Ryzen işlemcilere OC imkanı sunmuyor.
Evet şuan hiç bilmeyen bir insan senin yüzünden yanlış bilgi sahibi olmuş olabilir dostum. Neye dayanarak bu bilgiyi yazdın?anakart modelinde o.c yazmasa bile anakartlarda overclock yapılabiliyor
Araştırıp gelebilirsin. Athlon 3000G ve A serisi APU'lar ile OC yapma imkanı veriyor A320 anakartlar. "AM4 ile OC olsa Ryzen'ler de OC olurdu." demek kadar da saçma bir düşünce yok.Hayır hiç bir işlemci ile oc olmuyor, AM4 ile OC olsa tüm Ryzen işlemcile rile OC olurdu.
Dostum tatrtışmanıza gerek yok sadece ryzen işlemci için sormuştum cevabımı aldım teşekkür ederimAraştırıp gelebilirsin. Athlon 3000G ve A serisi APU'lar ile OC yapma imkanı veriyor A320 anakartlar. "AM4 ile OC olsa Ryzen'ler de OC olurdu." demek kadar da saçma bir düşünce yok.