Kanka benim işlemcinin kutusundan çıktı.anakartım msi markası vatandan aldım içinden t6 ultrayı takmak için çıkan aparat çıkmadı şu an stok fan var çok ısınıyor o parçayı nasıl alabilirim bilgisayarı da yeni aldım arasam ne derler acaba.
işlemcinin kutusuna koyuyorlar genellikle.anakartım msi markası vatandan aldım içinden t6 ultrayı takmak için çıkan aparat çıkmadı şu an stok fan var çok ısınıyor o parçayı nasıl alabilirim bilgisayarı da yeni aldım arasam ne derler acaba.
işlemcide de yok stok fan takılırken kullanıyor mu o iki parça o zaman takılıdır zatenKanka benim işlemcinin kutusundan çıktı.
Kanka kutularına iyice bak bence bende işlemcinin kutusunda çıkmıştı.işlemcide de yok stok fan takılırken kullanıyor mu o iki parça o zaman takılıdır zaten
hazır toplu mu aldın kendin mi kurdunKanka kutularına iyice bak bence bende işlemcinin kutusunda çıkmıştı.
Hazır sistem aldım.hazır toplu mu aldın kendin mi kurdun
vatanı arayıp konuşucamHazır sistem aldım.
amd ryzen 5 3600 yani şu an takılımıdır anakarta o iki aparatişlemcın intel ise t6 ultranın yanında intel ıcın aparat cıkıyor amd ıse zaten senın anakartın o aparat takılmıs olarak gelıyor?