- Reaksiyon skoru
- 2,211
Bildiğiniz telefon için devre çizip bunları simüle edebileceğim uygulama var mıdır acaba?
Telefon için ne kadar sağlıklı olabilir emin değilim. PC için PSIM, ORCAD PCSPICE, PROTEUS ve ALTIUM kullanılabilir. Mobil için de inceleyin isterseniz.Bildiğiniz telefon için devre çizip bunları simüle edebileceğim uygulama var mıdır acaba?
Mobil için arıyorum. Eğer bulamazsam telefona Windows kurmaya çalışacağım yoksa.Telefon için ne kadar sağlıklı olabilir emin değilim. PC için PSIM, ORCAD PCSPICE, PROTEUS ve ALTIUM kullanılabilir. Mobil için de inceleyin isterseniz.
Yazdığın bazı uygulamaların birbiriyle alakası yok. Proteus nerede Altium designer nerede. Proteusu kabul bile etmiyordu bizim bazı hocalar. Altium zaten tamamen farklı baskı devre tasarlamak için.Telefon için ne kadar sağlıklı olabilir emin değilim. PC için PSIM, ORCAD PCSPICE, PROTEUS ve ALTIUM kullanılabilir. Mobil için de inceleyin isterseniz.
Mobil için arıyorum. Eğer bulamazsam telefona Windows kurmaya çalışacağım yoksa.
somanytech.com
Sadece devre tasarım programı olarak söyledim. Altium designer ile de devre çizersiniz Proteus ya da Pspice ile de. Amacın ne olduğunu bilirsek tabii ki daha iyi tavsiye verilebilir. Altium sizin de bildiğiniz üzere daha profesyonel ve teknik bir program. Ben de PCB devre tasarımları için Altium'dan şaşmıyorum.Yazdığın bazı uygulamaların birbiriyle alakası yok. Proteus nerede Altium designer nerede. Proteusu kabul bile etmiyordu bizim bazı hocalar. Altium zaten tamamen farklı baskı devre tasarlamak için.
Droid Tesla pro nasıldır? Yükledim onu.Yazdığın bazı uygulamaların birbiriyle alakası yok. Proteus nerede Altium designer nerede. Proteusu kabul bile etmiyordu bizim bazı hocalar. Altium zaten tamamen farklı baskı devre tasarlamak için.
![]()
Best 9 Circuit Simulator App for Engineers in 2024 - SM Tech
Free circuit simulator app for Electronics and Electrical Engineers in 2024, Android app spice simulator - electronic circuit simulator appsomanytech.com
Şu linktekilere bak. Ben mobilde hiç kullanmadım.
dediğim gibi mobilde hiç kullanmadım.Droid Tesla pro nasıldır? Yükledim onu.
Aslında güzel gözüküyor yüklediğim uygulama. Bakalım hoca 2. Dönem devre analizi dersinde ne kullandıracak. Ben hem alıştırma yapacağım hemde ufak devreleri denemek istiyorum. İyi oldu bulduğum. Ama her elemanın tüm değerlerini girmem gerekiyor galiba.dediğim gibi mobilde hiç kullanmadım.
tabi girmek zorundasın. devre 1 de pek bir şey yok zaten. devre 2 de biraz zorlanırsın.onda da fazörleri falan kavrarsan devre 1 den daha kolay ders. ben önce 2 yi sonra 1 i vermiştim. okulun çoğu öyle yaptı.Aslında güzel gözüküyor yüklediğim uygulama. Bakalım hoca 2. Dönem devre analizi dersinde ne kullandıracak. Ben hem alıştırma yapacağım hemde ufak devreleri denemek istiyorum. İyi oldu bulduğum. Ama her elemanın tüm değerlerini girmem gerekiyor galiba.