Öneri Android Projeksiyonum Geldi🔥👍(1,750₺)

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421
Ürün: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBZN...S&tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21

Kumandası ve ürün geliyor arkasındaki buton ile başlatiyorsunuz usb, hdmi var zaten netflix prime video mevcut veya play storeden indirebiliyorsunuz şuan Jack Ryan'ı izliyorum cihaz çok iyi 1751₺'ye Ek vergi çıkmıyor, çıkar diyorlardı ücretsiz geliyor hala ayni fiyat dizi film izleyenler kaçirmasin sinema gibi👍
1000093921.jpg

Güle güle kullanın. Ram kaç gb işleci nedir aida64 ile bakma imkanınız var mı

@JSezar neden güldün bro donanımı merak ettim piyasa da bir sürü Android box var Netflix açarken dahi kasıyor

Oyunlarda 60 fps altı düşüyor mu pcden veya ps 4 5 ten bağladığında hz olarak belirttim.

Güle güle kullanın. Ram kaç gb işleci nedir aida64 ile bakma imkanınız var mı
4 çekirdek işlemci vardı bide 5gb hafiza rama bakmadım hocam ama 2 gb felandir ama kasma donma yapmıyor seri cihaz şaşırttı bu kadar beklemiyordum :)
Post automatically merged:

Oyunlarda 60 fps altı düşüyor mu pcden veya ps 4 5 ten bağladığında hz olarak belirttim.
Bu cihazin oyun calistiracagini sanmam film dizi için alinir

hdmi girişli ya ps5 bağlıyordu videoda 60hz oynuyordu adam xd
Neden çalıştırmasım hocam sonuçta sadece görüntü çalıştırması yetiyor. Oyunu pc /ps den açıp hdmi ile monitöre bağlar gibi bağlarsan çalışmaz mi
Aynen o şekilde oynar 60hz aid64 den de bakinca ben sandim android oyun mesela pubg sandım :) hdmi ile iş görür tabi oyunda

Ama film dizi için ek cihaza gerek yok o tarafi mük

Bende gaza gelip aldim bakalim

Görüntü kalitesi nasıl hocam tatmin ediyor mu?

Hocam siz alırken de satıcı banaoni miydi

Isınma işini kontrol edebilirmisin ne kadar sürede ısınıyor yada kapanıyormu çok ısınınca.

Görüntü kalitesi nasıl hocam tatmin ediyor mu?

Hocam siz alırken de satıcı banaoni miydi
Evet banano mi neydi dogrudur linkteki konudaki, hocam ayarlardan ayarliyorsun çok yaymassan çok iyi çok genişletirsen 720 olduğu anlaşiliyor ama ben ayarlardan az küçülttüm baya net.
Isınma işini kontrol edebilirmisin ne kadar sürede ısınıyor yada kapanıyormu çok ısınınca.
Hocam aid64 de kontrol ettim 2 bölüm izledim 55 derece max görüyor isinma konusunda sorun yaşamazsiniz film/dizi izlerseniz :)

Evet banano mi neydi dogrudur linkteki konudaki, hocam ayarlardan ayarliyorsun çok yaymassan çok iyi çok genişletirsen 720 olduğu anlaşiliyor ama ben ayarlardan az küçülttüm baya net.

Hocam aid64 de kontrol ettim 2 bölüm izledim 55 derece max görüyor isinma konusunda sorun yaşamazsiniz film/dizi izlerseniz :)
Çok iyiymiş alayım bari yattığım yerden tavanda film falan seyrederim 😀
Sağol bilgi verdiğin için.

Geri