Neler Yeni

Android Android telefonunuza Magisk kurun

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Lucky patcher magisk e değil root a ihtiyaç duyar sadece. Kullanılmasını tavsiye etmiyorum, ne olduğu belirsiz bir program ve her zaman imza doğrulaması çalışmayacağı için satın alma işlemlerinde hata verir.
şu devirde magisk olmadan root nasıl atılacak ? supersu çoğu telefonda destek yok magisk daha bilinen ve kullanımı kolay ? Satın alma durumunda hiç bir sıkıntı yaşamadım ben. örnek olarak verirsem googleden hileli apk lar yada bedava uygulama yüklemeleriniz hep lutcy patcher ile modlanıp çıkarılmış apk lar. Bizaat ben yapıyorum. Zaten root atacak insan sorumluluğu üstlenmiştir

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
şu devirde magisk olmadan root nasıl atılacak ? supersu çoğu telefonda destek yok magisk daha bilinen ve kullanımı kolay ? Satın alma durumunda hiç bir sıkıntı yaşamadım ben. örnek olarak verirsem googleden hileli apk lar yada bedava uygulama yüklemeleriniz hep lutcy patcher ile modlanıp çıkarılmış apk lar. Bizaat ben yapıyorum. Zaten root atacak insan sorumluluğu üstlenmiştir
İllegal. SuperSU kullanan var halen, ben bundan bahsetmedim, sadece root olsa yeterli dedim. Sıkıntılı bir uygulamadır. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kullanan kullanabilir, bir şey diyemem kimseye.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
İllegal. SuperSU kullanan var halen, ben bundan bahsetmedim, sadece root olsa yeterli dedim. Sıkıntılı bir uygulamadır. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kullanan kullanabilir, bir şey diyemem kimseye.
Doğrudur. Düşüncenize saygı duyuyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Başlamadan Önce;
TWRP yüklü olmalı.
konu bana gereksiz geldi. zamanında çok uğraştım root işiyle. telefonuna custom bootloader flashlayabilen biri zaten magisk yükleme konusundan da bilgilidir. magisk yerine twrp yüklemeyi anlatman daha isabetli olurdu. twrp yükleyince telefona custom rom flashlamak bile 1-2 tıklamayla oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
konu bana gereksiz geldi. zamanında çok uğraştım root işiyle. telefonuna custom bootloader flashlayabilen biri zaten magisk yükleme konusundan da bilgilidir. magisk yerine twrp yüklemeyi anlatman daha isabetli olurdu. twrp yükleyince telefona custom rom flashlamak bile 1-2 tıklamayla oluyor.
TWRP kurulumunu da anlatırım. Zor bir şey değil. Cihazların fastboot ları farklı bir tek o sorun çıkarıyor. Bazı markaları ayrı ayrı anlatmam gerekicek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom