mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Profilnasıl becermiş acaba
Profilnasıl becermiş acaba
şu devirde magisk olmadan root nasıl atılacak ? supersu çoğu telefonda destek yok magisk daha bilinen ve kullanımı kolay ? Satın alma durumunda hiç bir sıkıntı yaşamadım ben. örnek olarak verirsem googleden hileli apk lar yada bedava uygulama yüklemeleriniz hep lutcy patcher ile modlanıp çıkarılmış apk lar. Bizaat ben yapıyorum. Zaten root atacak insan sorumluluğu üstlenmiştirLucky patcher magisk e değil root a ihtiyaç duyar sadece. Kullanılmasını tavsiye etmiyorum, ne olduğu belirsiz bir program ve her zaman imza doğrulaması çalışmayacağı için satın alma işlemlerinde hata verir.
İllegal. SuperSU kullanan var halen, ben bundan bahsetmedim, sadece root olsa yeterli dedim. Sıkıntılı bir uygulamadır. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kullanan kullanabilir, bir şey diyemem kimseye.şu devirde magisk olmadan root nasıl atılacak ? supersu çoğu telefonda destek yok magisk daha bilinen ve kullanımı kolay ? Satın alma durumunda hiç bir sıkıntı yaşamadım ben. örnek olarak verirsem googleden hileli apk lar yada bedava uygulama yüklemeleriniz hep lutcy patcher ile modlanıp çıkarılmış apk lar. Bizaat ben yapıyorum. Zaten root atacak insan sorumluluğu üstlenmiştir
nasıl kastı o kadar reaksiyonuAdamın 300 mesaj ve 2k reaksiyonu var
Doğrudur. Düşüncenize saygı duyuyorumİllegal. SuperSU kullanan var halen, ben bundan bahsetmedim, sadece root olsa yeterli dedim. Sıkıntılı bir uygulamadır. Kimseye tavsiye etmiyorum. Kullanan kullanabilir, bir şey diyemem kimseye.
Konuyu dağıtmasak mı artık?nasıl kastı o kadar reaksiyonu
benim reaksiyonum 1000 bile değil
konu bana gereksiz geldi. zamanında çok uğraştım root işiyle. telefonuna custom bootloader flashlayabilen biri zaten magisk yükleme konusundan da bilgilidir. magisk yerine twrp yüklemeyi anlatman daha isabetli olurdu. twrp yükleyince telefona custom rom flashlamak bile 1-2 tıklamayla oluyor.Başlamadan Önce;
TWRP yüklü olmalı.
TWRP kurulumunu da anlatırım. Zor bir şey değil. Cihazların fastboot ları farklı bir tek o sorun çıkarıyor. Bazı markaları ayrı ayrı anlatmam gerekicek.konu bana gereksiz geldi. zamanında çok uğraştım root işiyle. telefonuna custom bootloader flashlayabilen biri zaten magisk yükleme konusundan da bilgilidir. magisk yerine twrp yüklemeyi anlatman daha isabetli olurdu. twrp yükleyince telefona custom rom flashlamak bile 1-2 tıklamayla oluyor.
Bunu gördüğüm az vazgeçtim.TWRP yüklü olmalı.
Direk ADB üzerinden de kurulum yapabilirsin ama muhtemelen telefon çöker.Bunu gördüğüm az vazgeçtim.