E eminbasarir 80+ Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 35 Reaksiyon skoru 3 2 Nisan 2023 #1 androidden ios'a geçtim,rehberim kalabalık uğraşsız nasıl bunu aktarabilirim? Drivedan denedim ios dosyayı desteklemedi.
androidden ios'a geçtim,rehberim kalabalık uğraşsız nasıl bunu aktarabilirim? Drivedan denedim ios dosyayı desteklemedi.
şahin doğan 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 19,351 Reaksiyon skoru 12,494 2 Nisan 2023 #2 Androidde rehberi sim kartına kaydet.
C cicibebe 80+ Silver Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3,279 Reaksiyon skoru 2,780 2 Nisan 2023 #3 Rehberde ki tüm numaraları dışa aktar, sim kartı seç. Ardından sim kartı yeni telefona tak ve numaraları içe aktar.
Rehberde ki tüm numaraları dışa aktar, sim kartı seç. Ardından sim kartı yeni telefona tak ve numaraları içe aktar.
zapkinus 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 1,659 Reaksiyon skoru 5,453 2 Nisan 2023 #4 @şahin doğan 'ın sunduğu öneriyi öneririm. "Telefon" uygulamasından değil, "Kişiler" uygulamasından yapmanız gerekiyor. Kişiler - Seçenekler (üç nokta) - Kişileri Yönetin - SIM Kart Kişileri - Seçenekler (üç nokta) - Cihazdan İçe Aktar
@şahin doğan 'ın sunduğu öneriyi öneririm. "Telefon" uygulamasından değil, "Kişiler" uygulamasından yapmanız gerekiyor. Kişiler - Seçenekler (üç nokta) - Kişileri Yönetin - SIM Kart Kişileri - Seçenekler (üç nokta) - Cihazdan İçe Aktar
wolfgang 80+ Bronze Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 589 Reaksiyon skoru 186 6 Nisan 2023 #5 Bence sim kartla uğraşma bazı kişileri kaydetmeyebiliyor veya fazla kişi varsa dolabiliyor. Lifebox ile çok kolay bir şekilde aktarabilirsin.
Bence sim kartla uğraşma bazı kişileri kaydetmeyebiliyor veya fazla kişi varsa dolabiliyor. Lifebox ile çok kolay bir şekilde aktarabilirsin.