Anılarımızı Anlatıyoruz - Hayattan Öneriler

Beni 3. Sınıfa kadar babaannem büyüttü diyebilirim vicdanım rahat bir şekilde ona karşı çok büyük pişmanlıklarım var zamanında telefonla aradığı zaman babamın zoruyla konuşurdum fakat değeri vefat edince anlaşıldı şimdi bilgisayar topluyorum mesela benşm en büyük destekçim babaannem olurdu ben babaannemin cenazesinde aldatıldığımı öğrendim fakat o an umurumda olmadı yani sizi seven size değer veren ve ne olursa olsun arkanızda duran aile üyelerinizi hayatınızdan maks 2 yıl sonra çıkıcak plan arkadaş dost dedikleriniz kişilere tercih etmeyin

Niye bu anı olayı hep aşk meşke bağlanıyor be, bi ben herhalde şu işlerden anlamıyorum ne lazım kız falan :D.

Neden çakması :D Senden anlat dostum zamanımız çok.

Kardeşim öyle darbeler alıyosun ki kimseye güvencen kalmıyor bunlar daha başlangıç için rahat olsun...
O vakitten beri bir kızı sevsem bile ona yakınlaşmak yerine arkadaş olmaya bile çalışmıyorum. 1-2 kız tanıdığım var onlarda arkadaşlarımın arkadaşları falan.

Ya ben hayata kız konusunda 2-0 geriden başladım ilk sevdiği kız ilk okuldaydı daha pek bir şey bilmiyorum tabii hoşlanıyodum kız karşı komşumun oğlunun kuzeni çıktı. Diğer sevdiğim kız en yakın arkadaşıma derken dedim yeter a... İşte böyle.
Haykırdım valla.
Ben üniversite öğrencisi olmadan hiçbir kıza açılmayı doğru bulmuyorum. Aşık olursun abi eyw ama kalbinde taşı. Gerek yok maceraya. Derslerine odaklan. Üniversitede bulursun cevval bir hatun evlenirsin. Olay bu.
Yakışır sana şöyle cevval bir hatun.

Olum boşverin saçma dertleri manyak olursunuz bak. Ben o kadar manyak oldumki zamanımda 9400F işlemci alıp sonrasında niye çoklu çekirdek performansım yok lan diyip 3600 e geçen adamım. En sonunda işin b.ku çıkınca kendime geldim :D.

Anladım. Neyse gene de benim yerime de yak.
Ayet mi yakıym senin yerine ne diyon olm sen?

Olum boşverin saçma dertleri manyak olursunuz bak. Ben o kadar manyak oldumki zamanımda 9400F işlemci alıp sonrasında niye çoklu çekirdek performansım yok lan diyip 3600 e geçen adamım. En sonunda işin b.ku çıkınca kendime geldim :D.
i5-9400f neyine yetmedi kanka. :D

Kaça sattın ben de satıym bari. Anakart değişip 4600'e geçeriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri