Neler Yeni

Anime/Animasyon Önerisi 05.07.2022

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kanka önce bi güzel Death Note'u bitiriyorsun. Ardından naruto izlemeye başlıyorsun nasıl fikir?

@DerratiX amaç?

NespaY

80+ Silver
Geçenlerde film/dizi için konu açmıştım, teşekkürler onların hepsini bitirdim. (El Camino hariç) Sonra bişey farkettim, ben anime/animasyon'u çok seviyorum. Yaşamdan kesitler, dram, romantik favorimdir. İzlediğim animeler : Spy x Family, Mushoku Tensei, Komi Can't Communicate. Animasyon olarak zirilyon tane var fakat PIXAR mükemmel bu konuda.
A1-pictures stüdyosu tarafından yapılan animeleri izleyebilirsin müzik ve animasyon konusunda gerçekten harika işler çıkartan bir stüdyo, 86 animesini izleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Tokyo Revengers
Rick and Morty(Rick and morty sayesinde düşünme hızın artacak emin ol)
attack on titan
dragon ball (ilk başlarda bi tane tostos dede var çok sapık onun dışında çok güzel bir seri)
MONSTER
ONE PİECE(bir baş yapıttır)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka önce bi güzel Death Note'u bitiriyorsun. Ardından naruto izlemeye başlıyorsun nasıl fikir?
Önce ONE PİECE izliyosun sonra Rick and morty bitiriyorsun

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tokyo Revengers
Rick and Morty(Rick and morty sayesinde düşünme hızın artacak emin ol)
attack on titan
dragon ball (ilk başlarda bi tane tostos dede var çok sapık onun dışında çok güzel bir seri)
MONSTER
ONE PİECE(bir baş yapıttır)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önce ONE PİECE izliyosun sonra Rick and morty bitiriyorsun
One piece izleyen tüm arkadaşlarım hiç güzel olmadığını söylüyor narutonun en iyi anime olduğu düşüncesindeler ki bende öyle düşünüyorum fakat one piece izlemediğim için bişey diyemem. Naruto benim için çok özel bir animedir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
One piece izleyen tüm arkadaşlarım hiç güzel olmadığını söylüyor narutonun en iyi anime olduğu düşüncesindeler ki bende öyle düşünüyorum fakat one piece izlemediğim için bişey diyemem. Naruto benim için çok özel bir animedir.
naruto neden iyi mesela. yarısı fill'lerle dolu anime. sonu iyi değil. boruto gibi bir çöplüğe altyapı hazırlıyor falan filan. Neyi iyi animenin?

Salihefes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Salih Efes
Luca animasyonunu izleyebilirsin ben memnun kaldım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
naruto neden iyi mesela. yarısı fill'lerle dolu anime. sonu iyi değil. boruto gibi bir çöplüğe altyapı hazırlıyor falan filan. Neyi iyi animenin?
Bunun tartışmasını yapmayacağım naruto fillerlarla dolu olabilir fakat hikayesi, konusu çoğu animeyi geride bırakır, en sevilen ve en iyi animeler arasında olduğunu söylememe gerek yok şu an bile çok popüler. Boruto kötü olabilir ben narutodan bahsediyorum. Bu kadar sevilen bi animeyi öneren birisine kızgın atman çok garip gerçekten :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Bunun tartışmasını yapmayacağım naruto fillerlarla dolu olabilir fakat hikayesi, konusu çoğu animeyi geride bırakır, en sevilen ve en iyi animeler arasında olduğunu söylememe gerek yok şu an bile çok popüler. Boruto kötü olabilir ben narutodan bahsediyorum. Bu kadar sevilen bi animeyi öneren birisine kızgın atman çok garip gerçekten :)
Manga satışlarına göz atmanızı tavsiye ederim :)
One Piece de ilerledikçe Narutonun aslında o kadar iyi olmadığını anlıyorsun

Ekler

• One Piece.png
    One Piece.png
    15.1 KB · Hit: 29

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yani anime sevilebilir ama 500 bölümü bomboş bir son için harcamak ne kadar mantıklı? Cannonları ortalama kalitede animenin ona bir şey demiyorum. ama sırf daha uzun olsun diye bomboş yan hikayelerle animeyi doldurmak ve bunu izletmek ne kadar iyi? bir süre sonra günümüz ubisoft oyunlarının yan görev mantığına dönüyor.

Karakterler her zaman iyi bir hikayeyle başlayıp kötü bir şekilde bitiyor. Mesela obito niye her şeyi kaybetmişken bir anda "dünya çok güzel" mantığına dönüyor?

Itachi neden ölüp yeniden doğuyor? güzel bir şekilde öldü karakter neden öyle bırakmak yerine neden yeniden dirilttiler?

Neden real-ending yerine daha fazla para kazanmak için bomboş bir son ile animeyi bitirdiler?

Bunların hepsi benim narutonun tamamını 2 kere izlemiş arkadaşım tarafından söylenen şeyler. ben sadece 15-20 bölüm izledim ve sevmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Utku Dalkıran
Geçenlerde film/dizi için konu açmıştım, teşekkürler onların hepsini bitirdim. (El Camino hariç) Sonra bişey farkettim, ben anime/animasyon'u çok seviyorum. Yaşamdan kesitler, dram, romantik favorimdir. İzlediğim animeler : Spy x Family, Mushoku Tensei, Komi Can't Communicate. Animasyon olarak zirilyon tane var fakat PIXAR mükemmel bu konuda.
Coco güzel bir animasyon filmidir 2 kere izledim eğlenceyi ve duygusallığı bir arada barındırıyor izlemediysen bir göz atabilirsin

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,445