A1-pictures stüdyosu tarafından yapılan animeleri izleyebilirsin müzik ve animasyon konusunda gerçekten harika işler çıkartan bir stüdyo, 86 animesini izleyebilirsin.Geçenlerde film/dizi için konu açmıştım, teşekkürler onların hepsini bitirdim. (El Camino hariç) Sonra bişey farkettim, ben anime/animasyon'u çok seviyorum. Yaşamdan kesitler, dram, romantik favorimdir. İzlediğim animeler : Spy x Family, Mushoku Tensei, Komi Can't Communicate. Animasyon olarak zirilyon tane var fakat PIXAR mükemmel bu konuda.
Önce ONE PİECE izliyosun sonra Rick and morty bitiriyorsunKanka önce bi güzel Death Note'u bitiriyorsun. Ardından naruto izlemeye başlıyorsun nasıl fikir?
One piece izleyen tüm arkadaşlarım hiç güzel olmadığını söylüyor narutonun en iyi anime olduğu düşüncesindeler ki bende öyle düşünüyorum fakat one piece izlemediğim için bişey diyemem. Naruto benim için çok özel bir animedir.Tokyo Revengers
Rick and Morty(Rick and morty sayesinde düşünme hızın artacak emin ol)
attack on titan
dragon ball (ilk başlarda bi tane tostos dede var çok sapık onun dışında çok güzel bir seri)
MONSTER
ONE PİECE(bir baş yapıttır)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önce ONE PİECE izliyosun sonra Rick and morty bitiriyorsun
naruto neden iyi mesela. yarısı fill'lerle dolu anime. sonu iyi değil. boruto gibi bir çöplüğe altyapı hazırlıyor falan filan. Neyi iyi animenin?One piece izleyen tüm arkadaşlarım hiç güzel olmadığını söylüyor narutonun en iyi anime olduğu düşüncesindeler ki bende öyle düşünüyorum fakat one piece izlemediğim için bişey diyemem. Naruto benim için çok özel bir animedir.
Bunun tartışmasını yapmayacağım naruto fillerlarla dolu olabilir fakat hikayesi, konusu çoğu animeyi geride bırakır, en sevilen ve en iyi animeler arasında olduğunu söylememe gerek yok şu an bile çok popüler. Boruto kötü olabilir ben narutodan bahsediyorum. Bu kadar sevilen bi animeyi öneren birisine kızgın atman çok garip gerçektennaruto neden iyi mesela. yarısı fill'lerle dolu anime. sonu iyi değil. boruto gibi bir çöplüğe altyapı hazırlıyor falan filan. Neyi iyi animenin?
Bugün deneyeceğim teşekkürler.İzledim. Ondan da çok seveceğin yine pixar yapımı Souls izleyebilirsin.
Manga satışlarına göz atmanızı tavsiye ederimBunun tartışmasını yapmayacağım naruto fillerlarla dolu olabilir fakat hikayesi, konusu çoğu animeyi geride bırakır, en sevilen ve en iyi animeler arasında olduğunu söylememe gerek yok şu an bile çok popüler. Boruto kötü olabilir ben narutodan bahsediyorum. Bu kadar sevilen bi animeyi öneren birisine kızgın atman çok garip gerçekten
Bunun tartışmasını yapmayacağım naruto fillerlarla dolu olabilir fakat hikayesi, konusu çoğu animeyi geride bırakır, en sevilen ve en iyi animeler arasında olduğunu söylememe gerek yok şu an bile çok popüler. Boruto kötü olabilir ben narutodan bahsediyorum. Bu kadar sevilen bi animeyi öneren birisine kızgın atman çok garip gerçekten
Coco güzel bir animasyon filmidir 2 kere izledim eğlenceyi ve duygusallığı bir arada barındırıyor izlemediysen bir göz atabilirsinGeçenlerde film/dizi için konu açmıştım, teşekkürler onların hepsini bitirdim. (El Camino hariç) Sonra bişey farkettim, ben anime/animasyon'u çok seviyorum. Yaşamdan kesitler, dram, romantik favorimdir. İzlediğim animeler : Spy x Family, Mushoku Tensei, Komi Can't Communicate. Animasyon olarak zirilyon tane var fakat PIXAR mükemmel bu konuda.