Neler Yeni

Anime/Animasyon Önerisi 05.07.2022

Vurallame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Vural
Demon Slayer kesinlikle bir şans vermelisin ayrıca hikaye ve kurgu seviyorsan attack on Titan ve steins gate izlemelisin onun dışında Tokyo revengers da mükemmel bir animedir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Naruto neden asla hokage olmamalıydı anlamıyorum, ilk bölümden diyor en büyük amacım hokage olmak diye bi zahmet olsun, tanrı gibi birini yendi resmen son savaşta tabii ki hokage olucak. Karakterlerin yeniden doğabilme olayına edo tensei deniyor ve buda animenin bir parçası. Dediğim gibi animeyi izlemediğin için bilmiyorsun. Onları kafalarına göre diriltmiyorlar, büyük ninja savaşı çıkacağı için diriltildiler. Obitonun olayı çok uzun burda açıklayamam yüz yüze konuşabiliriz anca bunları. Her neyse neden bu kadar uzatıldı ki ben beğendiğim bi animeyi önermiştim sadece ne gerek vardı bunlara

İlk planlanan sonu biliyorsundur diye umuyorum. O son çok çok daha iyiydi şuanki sondan. Tanrı gibi birini yenmesi saçma işte. yenememeli. Burada OP bir MC'ye sahip olan bir anime izlemiyoruz yani. One punch man gibi herkesi yenmesi saçma. Hele "tanrı gibi" birini yenmesi aşırı saçma. işte bu "edo tensei" olayı varsa niye animeden gereksiz dram kasılıyor onu anlamıyorum ben.

Arkadaşın 500 bölümde bitirebileceği yaklaşık 40 anime varken 1 animeye bu kadar zaman harcamasını istemiyorum sadece.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329