TMMTensei shitara slime datta ken baya kaliteli isekaidir. Ama ana karakter allah gücünde. haberin olsun. Fakat çoğu zaman "sakince" işleri halletmeye çalışıyor. sinirlendiği sadece bir zaman var o zamanda çok tatminkardı herkese tek attı böyle ohhh. o sahnede kendimden geçtim.
CGDCT olarak
Kesinlikle Lucky Star! öneririm.
Çizimlerine ve eskiliğine takılmazsan Azumanga Daioh öneririm(2002 yapımı)
Kyoto Animation yapımı Nichijouyu öneririm.
KYOTO ANIMATION NE YAPTIYSA İZLE.
atakan titanı boşver. bana göre bomboş anime.Hocam i want to eat your pancreas filmi nasıldır? Birde "Attack of Titan"
A Silent Voice (aynı zamanda The Shape of Voice olarak da geçiyor) 2016 yapımı bir Japon anime filmi. Kyoto Animation tarayından yapılan film Naoko Yamada tarafından yönetilmiş ve Reiko Yoshida tarafından sinemaya uyarlanmış. Aynı adlı manga ise Yoshitoki Oima tarafından yazılıp çizilmiş.Ne yapımı?
Bunu izleyecektim fakat çok güzel anime ve 1 sezon sürdüğü için bittiğinde yoksunluk yaşayacağımdan korkuyorum.Boku Dake Ga Inai Machi (Erased)
bakcam.A Silent Voice (aynı zamanda The Shape of Voice olarak da geçiyor) 2016 yapımı bir Japon anime filmi. Kyoto Animation tarayından yapılan film Naoko Yamada tarafından yönetilmiş ve Reiko Yoshida tarafından sinemaya uyarlanmış. Aynı adlı manga ise Yoshitoki Oima tarafından yazılıp çizilmiş.
Make in abyss'i izlerim. Hocam bende şey olgusu oluşuyor 2019 ve öncesi animeler "Kalitesiz çizim" algısı oluşuyor. Sizce doğru mu?atakan titanı boşver. bana göre bomboş anime.
valla bana şu romance dram filmlerinin hepsi aynı geliyor. kimi no na wa o dediğin anime falan. Hepsi birbirinin farklı zamanlarda farklı karakterle olan hali gibi.
ROMCOM'u derinliklerine kadar hissetmek istiyorsan Tonikawa öneririm. Mangasını okuduğum tek animedir. baya güzeldir.
Birazda "kendine özel evreni ve hikayesi" olan animelere yelken açmanı tavsiye ederim. Yarın ikinci sezonu başlayacak olan Made in abbys'i şiddetle tavsiye ederim.
Favori animelerimden birisi:Bunu izleyecektim fakat çok güzel anime ve 1 sezon sürdüğü için bittiğinde yoksunluk yaşayacağımdan korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bakcam.
Make in abyss'i izlerim. Hocam bende şey olgusu oluşuyor 2019 ve öncesi animeler "Kalitesiz çizim" algısı oluşuyor. Sizce doğru mu?
Tamam.Favori animelerimden birisi:
Alıntıyı görüntüle
Şuan izlediğim anime.
Alıntıyı görüntüle
2011 Yapımı bir animeden sahne. Çizimler gayet kaliteli.
Bende böyle bir algı yok.
Favori animelerimden birisi:
Alıntıyı görüntüle
Şuan izlediğim anime.
Alıntıyı görüntüle
2011 Yapımı bir animeden sahne. Çizimler gayet kaliteli.
Bende böyle bir algı yok.
Absürt komedi için rick and morty, family guy, simpsons öneririm
Savaş tipi isekai seviyorsan Youjo senki çok iyi. Openingini çok seviomTamam.