Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Yani anime sevilebilir ama 500 bölümü bomboş bir son için harcamak ne kadar mantıklı? Cannonları ortalama kalitede animenin ona bir şey demiyorum. ama sırf daha uzun olsun diye bomboş yan hikayelerle animeyi doldurmak ve bunu izletmek ne kadar iyi? bir süre sonra günümüz ubisoft oyunlarının yan görev mantığına dönüyor.
Karakterler her zaman iyi bir hikayeyle başlayıp kötü bir şekilde bitiyor. Mesela obito niye her şeyi kaybetmişken bir anda "dünya çok güzel" mantığına dönüyor?
Itachi neden ölüp yeniden doğuyor? güzel bir şekilde öldü karakter neden öyle bırakmak yerine neden yeniden dirilttiler?
Neden real-ending yerine daha fazla para kazanmak için bomboş bir son ile animeyi bitirdiler?
Bunların hepsi benim narutonun tamamını 2 kere izlemiş arkadaşım tarafından söylenen şeyler. ben sadece 15-20 bölüm izledim ve sevmedim.
Animeyi kendin izlemediğin için anlamıyorsun tabii ki. 500 Bölümü bomboş bir son için harcanmadı olaylar yaşandı zaten ben narutonun son bölümünü son olarak görmüyorum son 100 bölüm içerisinde final olması gereken şeyler yaşandı zaten. Yan hikaye dediğin olay fillerlar. İzlemeyebilirsin evet çok fazla filler var ama izlemezsen bişey kaybetmiyorsun, adamlar mangasına göre gidiyor boş boş beklemek yerine filler yapıyorlar. Obito sevdiği kişiyi kaybettiği için sonsuz tsukiyomi planını gerçekleştirip onla birlikte güzel yaşamak istiyordu , çok şey yaşandı ve sonunda bu amacının saçma bişey olduğunu kendi anlamış oldu. Itachi yeniden doğuyor fakat sadece o doğmadı dostum, itachi gibi olmayan bir sürü ninjada doğdu itachide doğdu başkalarıda doğdu itachinin doğmama gibi bi olasılığı yok savaş için kullandılar sonuçta, yeniden doğduktan sonra itachinin düşündüğümüzden daha çok şey yaptığını anlamıştık animeyi izlerken, yani tekrar doğması güzel bişey oldu. İlk başta dediğim gibi bomboş bir sonla bitmedi son 100 bölüm finalde yaşanacak şeyleri barındırıyor zaten narutoda öldü sasukede öldü her şey yaşandı zaten. Kendin izlersen bunların narutoyu sevmemek için boş sebebler olduğunu anlayabilirsin.