JudgeAngel
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
İd invaded bakabilirsin
tabii ki izledimBeyblade Metal Series![]()
Bune lan?Ruh hastası isen buyur abi
Girls und Panzer izle
Ensha-do olarak bilinen tank savaş sanatı, kızlar için olan geleneksel Japon dövüş sanatlarından biridir. Miho her ne kadar tanklardan kaçmak için Ourai Kız Lisesi'ne girse de sonuç istediği gibi olmaz ve ulusal Sensha-do şampiyonasında yarışması için ...www.turkanime.co
Sen bi Azur Lane izlede kendine gel.Bune lan?![]()
DostumŞimdiye kadar 100 çok fazla anime izledim her türden bunlara One Piece Naruto gibi uzun animeler dahil izlediğim en iyi aksiyon animesi One Piece inanıpmaz gizemler var ve hikaye örgüsü o kadar iyiki tarihin en iyi anmie demiyorum dizisi olabilir -hikaye olarak- 1053 tane bölüm çıktı şimdiye kadar ve anime çalkalanıyo daha fazla bekleme hemen izle ama uzun yani lakin çok akıcı başlarda bırakan çok kişi var sen bana güven ve izle ilerde değecek ayrıca karakterler diğer animelerdeki gibi biri ağladığında yanına gidip adını söyleyince teselli ettiğini sanan karakterler değil her karakterin hikayesi kaliteli amaçları iradeleri iyi işlenmiş ve bir düşmanın hikayesi bile o kadar iyi olabiliyor ki favori karakterin olabiliyo başka türlerde istersen sana açıklarım ayrıca anime çok komedi çok dram içerebiliyor bir bölümün basında kahkaha atarken ortasında sonunda ağlayabilirsin çok acıklı sahneler var savaş sahneleri iyi adam gibi adam diyebileceğin çok kaliteli karakterler var yani resmen ayrı bir dünya yazarı da efsane.
Güzel öneri.İd invaded bakabilirsin
boşuna demedimBune lan?![]()
Berserk manga best anime copGüzel öneri.
Post automatically merged:
Berserk.
Terra Formers'i izledin mi peki?Berserk manga best anime cop